Assassin’s Creed Rift Çıkış Tarihi Ertelenmiş Olabilir

Duyurulmadan ertelenenlerde bu hafta...

Şimdilik resmi olarak teyit edilmemiş veya yalanlanmamış olan bir rapora göre, Assassin’s Creed Rift çıkış tarihi ertelenmiş olabilir. Ancak bu erteleme, fazla bir süre beklememiz ile sonuçlanmayacak gibi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Infinity ile Seri Japonya’ya da Gidebilir


Son dönemde Assassin’s Creed serisiyle ilgili sık sık yeni gelişmeler yaşanıyor. Far Cry Primal dahil paylaştığı sızıntı bilgiler ile itibar sahibi olmuş ACG tarafından ortaya atılan bir iddiayla sıradaki oyunun Aztek uygarlığını konu alacağı söylenmişti. Ne var ki bu iddia, hepimizin yakından tanıdığı Jason Scheier tarafından yalanlanmış ve Bağdat şehrinde geçecek ve Basim Ibn Ishaq rolünde olacağımız Rift kod adlı Assassin’s Creed’in sıradaki oyun olacağı söylenmişti.

Hatırlayacağınız üzere Perşembe günü Ubisoft tarafından yapılan finansal konferans sırasında, Avatar: Frontiers of Pandora ve henüz duyurusu yapılmamış küçük bütçeli bir oyunun ertelendiğini öğrenmiştik. Bahsi geçen duyurusu yapılmamış olan oyun, Assassin’s Creed Rift olabilir.

en6bWiHuQQxmqj4xgjMeeS-1200-80

Assassin’s Creed Rift Çıkış Tarihi Sıradaki Finansal Yıla Mı Kaydırıldı?

Dün yeni bir rapor yayınlamış olan Scheier, önümüzdeki yılın Şubat ayında satışa sunulması planlanan oyunun birkaç ay ileriye atıldığını söylüyor. Şirketin planlarından haberdar olan bir kişi tarafından aktarılan bilgilerin yer aldığı raporda, Ubisoft Bordeaux stüdyosu tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Rift ile ilgili olarak programın gerisinde kalınmış ve biraz daha zamana ihtiyaç duyuluyormuş. Bunun sonucunda da, çıkış zamanı Mayıs veya Haziran ayı içerisinde gerçekleşecekmiş.

Oyunun mevcut finansal yıldan bir sonraki finansal yıla ertelenmesinin Fransız yayıncının bilançosuna etki edeceği bu gelişmeyle ilgili olarak Ubisoft sözcüsü herhangi bir yorumda bulunmaktan kaçınmış durumda.

Söylenene göre Rift, esasen Assassin’s Creed Valhalla için bir genişletme paketi olarak planlanmış. Ne var ki, Ubisoft’un oyun satışa sunma programı sebebiyle yasak savma olarak bağımsız bir proje haline getirilmişti.

Exit mobile version