Assassin’s Creed Origins Yeni Nesil Güncellemeye Kavuşacak

60 FPS'te Mısır macerası...

Assassin's Creed Origins Yeni Nesil Güncellemeye Kavuşacak

Assassin’s Creed Origins  yeni nesil güncellemesine yakın bir zamanda kavuşacak. Yakın bir zaman önce yaşanan gelişme, aylardır devam eden bekleyişin artık sonuna gelindiğinin işareti oldu. Şimdi ise gözümüz kulağımız Ubisoft’tan gelecek olan açıklamada. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Küçük Ölçekli Assassin’s Creed Oyunu Geliştiriliyor Olabilir


Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl içerisinde Assassin’s Creed Odyssey için yeni nesil güncellemesi yayınlanmıştı. Üçlemenin ilk oyunu yerine ikinci oyununa öncelik verilmiş olması kafaları karıştırmış olsa da, oyuncular olarak Assassin’s Creed Origins için de benzer bir güncellemenin yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmiştik. Fransız yayıncı da bunun farkındaydı ve Aralık ayında yaptığı duyuru ile müjdeli haberi vermişti.

Assassin’s Creed Origins Yeni Nesil Güncellemeye Kavuşmak Üzere

Sessiz geçen beş ayın ardından, her ne kadar Ubisoft tarafından resmi bir bilgilendirme yapılmamış olsa da, Assassin’s Creed Origins için hazırlanan yeni nesil güncellemesinin elinin kulağında olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

PlayStation Network veri tabanını izleyen PlayStationSize Twitter hesabı tarafından fark edilen bir detaya göre, Assassin’s Creed Origins için hazırlanan 1.60 versiyonlu güncelleme servisin veri tabanına eklenmiş. Detaylarında ise PlayStation 5 için yüksek kare hızını etkinleştirme ile ilgili bir madde de yer alıyor. Yani artık oyunu 60 FPS akıcılığında oynayabilmek mümkün olacak. Her ne kadar bu Sony konsolu için söylenmiş olsa da, aynı gün Xbox Series için de yayınlanacağını söyleyelim.

Şimdilik resmi bir tarih bilgisi verilmiş değil. Ancak güncellemenin önümüzdeki hafta Salı veya Çarşamba günü yayınlanacağına işaret ediliyor. Muhtemelen bugün gün içerisinde Fransız yayıncı duruma bir açıklık getirecektir.

Ubisoft Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen ve E3 2017 fuarında duyurulmuş olan Assassin’s Creed Origins, yeni üçlemenin ilk halkasıydı. Aynı yılın Ekim ayında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkan oyun, iki farklı dönemde geçiyor. Bir yandan büyük bir iktidar savaşının yaşandığı Antik Mısır ülkesinde geçen hikayede, Bayek ve Aya ikilisinin başından geçenler anlatılır iken Assassin’s Brotherhood selefi Hidden Ones ile Templar Order selefi The Order of the Ancients arasındaki çatışmanın da köklerine iniyoruz.

Diğer yandan ise yirmi birinci yüzyıla geçiş yapıyor ve Mısır topraklarındaki bir eseri bulmayı isteyen Abstergo Industries şirketi için araştırmacılık yapan Layla Hassan rolüne bürünüyoruz.

Exit mobile version