Assassin’s Creed Origins ve For Honor Game Pass Tarihi Açıklandı

İki Ubisoft oyunu daha Game Pass aboneleriyle buluşuyor!

Güncellenen liste ile Assassin’s Creed Origins ve For Honor Game Pass tarihi ortaya çıktı. Her iki oyun da önümüzdeki ayın ilk haftasında abonelerin erişimine açılmış olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Origins Yeni Nesil Güncellemeye Kavuşacak


Oyun fiyatlarının uzun zamandır uç boyutlarda geziyor olması oldukça keyif kaçırıcı bir durum. Hal böyle olunca da Game Pass, artık hiç olmadığı kadar değerli bir hale geldi. Aylık olarak iki safhada güncellenen servis, tek bir abonelik ile hem büyük hem de küçük bütçeli birçok kaliteli oyunu dilediğimiz gibi oynamamıza olanak tanıyor.

Hatırlayacağınız üzere Nisan ayında ikinci safhada eklenecek olan Game Pass oyunları açıklandığında, Assassin’s Creed Origins ve For Honor olmak üzere iki yeni Ubisoft oyunun da birkaç ay içerisinde bulut, konsol ve PC için olmak üzere servise ekleneceği müjdelenmişti. Tahminler Haziran ayını işaret ediyordu ki nitekim öyle de olacak.

Assassin's Creed Origins For Honor GP

Assassin’s Creed Origins ve For Honor Game Pass Tarihi Ne Zaman?

Game Pass uygulamasının ana ekranının güncellenmesi sonrasında, For Honor: Marching Fire Edition 1 Haziran 2022 tarihinde servise eklenmiş olacak. Aynı gün içerisinde Marching Fire versiyonu için yükseltme seçeneği de bulut ve Xbox konsolları Ubisoft Connect uygulaması aracılığıyla Game Pass servisindeki yerini alacak. Bunun yanı sıra, Assassin’s Creed Origins için 7 Haziran 2022 ve Shadowrun Returns için de 21 Haziran 2022 tarihi verilmiş.

Yeni oyunlar önümüzdeki ayın ilk gününden itibaren abonelerin erişimine açılmaya başlanacak iken, bu ayın geri kalanında ise Floppy Knights ve Hardspace: Shipbreaker’ın 24 Mayıs, Sniper Elite 5’in 26 Mayıs, Pac-Man Museum+ ve Cricket 22’nin de 27 Mayıs tarihinde servistekini yerini alacağını hatırlatalım. 31 Mayıs tarihinde ayrılacak olan oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version