Assassin’s Creed: Mirage için İlk Görsel Sızdırıldı

Merakla Ubisoft Forward'ı bekliyoruz...

Assassin's Creed Mirage için İlk Görsel Sızdırıldı

Bu hafta detayları sızdırılan Assassin’s Creed: Mirage için ilk görsel de sızdırıldı. Ne var ki bu görsel, ana oyundan değil de Basim ile Sigurd’un tanışacakları indirilebilir içerik ile ilgili. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft, Dokuz Oyunun Sunucusunu Kapatmayı Erteledi


Bu hafta içerisinde Rebs Gaming tarafından sızdırılan ve Bloomberg sitesinden Jason Schreier tarafından da teyit edilen detaylar ile sıradaki oyunun Assassin’s Creed: Mirage olacağını öğrenmiştik. Gerçi bu ismin geliştirilme aşamasındaki kod adı mı, yoksa nihai adı mı olduğu belirtilmemiş olsa da detayların ilgi çekici olduğunu söyleyebiliriz.

Hidden Ones birliğine katılmadan önceki Basim karakterini yöneteceğimiz oyun, 860 ile 870 yıllarındaki Bağdat şehrinde geçecek ve Samarra’daki Anarşi dönemi ele alınacak. Öze dönüleceği söylenen oyunda, rol yapma oyunu ögeleri olmayacak iken Eagle Vision özelliğinin geri döneceği ve ayrıca Visions of Loki sisteminin bulunacağı belirtilmişti.

İlk Assassin’s Creed: Mirage Görseli Ortaya Çıktı

Bir diğer dikkat çeken nokta ise, Basim ile Sigurd’un tanıştığı Constantinople şehrinde geçecek olan bir içeriğin de planlanıyor olduğuydu. Bugün itibarıyla bizzat Ubisoft mağazasında ortaya çıkan ilk görsel ile hem bu içeriğin adının ‘The Forty Thieves Quest’ yani ‘Kırk Haramiler Görevi’ olduğu ortaya çıktı diyebiliriz. Ayrıca oyunun adı da resmiyet kazanmış oldu.

Her ne kadar yöneteceğimiz karakterin yüzü tam olarak görünmüyor olsa da, ilk oyunlarda yönettiğimiz karakterlerin kıyafetlerinin bir benzerini giyiyor oluşu ve kapüşon detayı ile serinin gerçekten de özüne dönüyor olduğunu söyleyebiliriz. Haliyle biraz daha heyecanlanmamak da elde değil.

Şu an için Ubisoft tarafından sızdırılan detaylar ve görseller hakkında herhangi bir açıklamada bulunulmamış olsa da, yeni oyunun 10 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşecek olan Ubisoft Forward sırasında duyurulacağı ve Nisan ile Haziran ayları arasında da satışa sunulacağı söylenmişti.

Exit mobile version