Assassin’s Creed Mirage Çıkış Tarihi Belli Oldu

Sızıntılar doğru çıktı...

Assassin's Creed Mirage Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ubisoft tarafından yayınlanan yeni oynanış fragmanı ile hem Assassin’s Creed Mirage çıkış tarihi duyuruldu, hem de oyun ile ilgili uzun zamandan sonra yeni şeyler görebildik. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Alan Wake 2 Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı


Assassin’s Creed Mirage Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Son dönemde çıkış tarihine ilişkin söylentilere ek olarak, j0nathan tarafından sızdırılan yeni detaylar ile gündeme gelen Assassin’s Creed Mirage ile PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series ile 12 Ekim 2023 tarihinde buluşacağız.

Bizleri tanıdık bir yüz olan Basim Ibn Ishaqile Valhalla sonrasında yeniden buluşturacak olan yeni oyun, son oyunun öncesindeki bir zamanda geçecek. Bağdat sokaklarında ailemizin intikamını almanın yollarını arayan genç bir hırsız iken Hidden Ones ile yolu kesişen karakterimizin hayatı yüz seksen derece değişecek ve Viking Çağı temalı oyundaki haline nasıl büründüğünü görme fırsatımız olacak.

Serinin eski tarz oyunlarına dönüşün yapılacağı ve oynanış olarak Black Flag ile Unity oyunlarına yakın bir duruşun sergileneceği Mirage, bunu son yayınlanan fragmanda da gayet net bir şekilde bizlere gösteriyor. Geliştirilmiş parkur mekaniklerini, gizlilik tabanlı oynanışı ve belirli bir duruma farklı şekillerde yaklaşmayı ve farklı bitiriş hareketlerini görebiliyoruz.

Fragmanda ayrıca Assassin’s Focus (Suikastçının Odağı) adlı yeni bir mekanik ile birden fazla hedefi ardı ardına indirmemizin mümkün olabileceğine de yer verilmiş. Hiç şüphe yok ki bu yeni mekanik, kritik durumlarda epey hayat kurtarıcı olacak.

Her ne kadar Ubisoft Steam mağazasına kesin dönüş kararı almış olsa da, Assassin’s Creed Mirage PC tarafında şimdilik sadece Ubisoft mağazasından ön-sipariş ile satın alınabiliyor ve Epic Games mağazasından da istek listenize ekleyebiliyorsunuz.

Exit mobile version