Assassin’s Creed Mirage, Beklenenden Geç Çıkabilir

Bağdat seferimiz rötar yapmış olabilir...

Önümüzdeki yılın ilkbahar aylarında çıkması beklenen Assassin’s Creed Mirage, söylenene göre yaz mevsiminin sonlarına kalmış. Benzer bir durumun Assassin’s Creed Red için de yaşandığı söylenmiş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage, Cin İçerecekmiş


Gerçekleştirilen son Ubisoft Forward sırasında birçok Assassin’s Creed oyunu duyurulmuştu. Ne var ki Mirage hariç, diğer oyunlar hakkında pek bir bilgi edinememiştik. Esasen Valhalla için genişletme paketi olarak planlanan Mirage, bağımsız bir oyuna dönüştürülmüştü.

PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyunda, Bağdat sokaklarında hem adalet hem de kafasındaki sorulara cevap arayan genç hırsız Basim Ibn Ishaq rolünde olacağız. Karakterimizin yolunun Hidden Ones örgütünden Roshan ile karşılaşması sonucunda, tahmin etmediği bir şekilde değişecek ve usta bir suikastçı haline gelecek.

mirage-1200

Assassin’s Creed Mirage Ertelenmiş Olabilir

Fransız yayıncı resmi duyuru sırasında herhangi bir çıkış tarihi belirtmemişti. Ancak önemli kaynaklar üzerinden gelen sızıntı bilgilerde, 2023 yılının Nisan, Mayıs veya Haziran aylarından birinde çıkacağına işaret ediliyordu. Insider Gaming sitesi üzerinden yayınlanan bir rapora göre, oyununun çıkışı birkaç ay daha gecikecek.

Söylenene göre esasen iki kere ertelenmiş olan Assassin’s Creed Mirage, Ağustos ayı içerisinde satışa sunulacakmış. Raporda ayrıca geliştirilme aşamasında problemler yaşayan Assassin’s Creed Red oyununun 2025 yılında kaydırıldığı bilgisine de yer verilmiş iken, Codename Hexe için de geliştirilme aşaması öncesindeki hazırlıkların gayet iyi gittiği ve 2026 yılında satışa sunulacağı söylenmiş.

Elbette bu söylenenler henüz Ubisoft tarafından teyit edilmediği veya yalanlanmadığı için, söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Resmi tarih duyuruları yapıldığında, net olarak anlayacağız. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version