Assassin’s Creed Serisi Gelecek Zaman Dilimine Mi Geçiyor?

İlginç bulgular...

Assassin’s Creed Serisi Gelecek Zaman Dilimine Mi Geçiyor

Assassin’s Creed serisi gelecek zaman dilimine geçiş yapabilir. Elbette bu, sızdırılan ve Ubisoft tarafından kullanılmamış ses kaydından yola çıkılarak tahmin ediliyor. Gelin isterseniz haberimizin içeriğinden detaylara bir göz atalım.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Red Karakteri ve Logosu Göründü


Assassin’s Creed Serisi Gelecek Zaman Dilimine Geçecek Mi?

Geçtiğimiz haftalarda Sliderv2 isimli bir Youtube kullanıcısı, Assassin’s Creed Mirage oyununun verilerini incelemiş ve bunun sonucunda ulaştığı kullanılmamış ses bir kaydını sızdırmıştı. Eğer bu kayıt sonraya saklanıyor ise, artık Assassin’s Creed serisi gelecek zaman oyunları ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Videoda da görebileceğiniz üzere, iki Animus operatörü 21. yüzyılı ‘antik dönem’ olarak nitelendiriyorlar. Buna ek olarak, 21. yüzyılın bir zamanında gerçekleşmiş olan ‘Büyük Değişim’den de bahsediliyor.

Bahsi geçen ses kaydı, Assassin’s Creed Hexe oyununu temsil eden Neo kod adı ile bağlantılı olup, Insider Gaming tarafından bu ses kaydı ile ilgili olarak anonim kaynaklar ile yapılan görüşmeler sonucunda da modern zaman hikayesinin neredeyse kesin olduğu öğrenilmiş.

Bildiğiniz gibi Assassin’s Creed oyunları, iki farklı zaman çizgisinde ilerliyor. Birisi ana hikayenin geçtiği tarih öncesi zaman, diğeri de satışa sunulduğu yıl ile aynı olan modern zaman. Mesela 2020 yılında çıkan Assassin’s Creed Valhalla oyununun modern zaman hikayesi yine 2020 yılında geçiyordu.

Her ne kadar bahsi geçen kullanılmamış ses kaydının Assassin’s Creed Hexe ile bağlantılı olup olmadığı teyit edilememiş olsa da, Insider Gaming dayanak noktası olarak Assassin’s Creed Red oyununun modern zaman hikayesinin önemli bölümlerinin 21. yüzyılın son on yılında (2090 ile 2099) geçeceği bilgisini kullanıyor. Bununla birlikte, Abstergo Industries de karşımıza yeni bir karakter kadrosu ile çıkacakmış.

Son olarak, Assassin’s Creed Hexe de Assassin’s Creed Infinity platformunun bir parçası olacak. Daha önceden başkan yardımcısı ve serinin baş yapımcısı olan Marc-Alexis Cote tarafından da söylendiği üzere, içeriğine dahil edilen bütün oyunların tüm hikayeleri bu platform üzerinden oyunculara aktarılacak.

Exit mobile version