Assassin’s Creed Chronicles Ücretsiz Olarak Dağıtılıyor

Çin, Hindistan ve Rusya yolculukları sizi bekliyor...

Assassin's Creed Chronicles Ücretsiz Olarak Dağıtılıyor

Assassin’s Creed Chronicles ücretsiz oldu. Seriye farklı bir perspektiften bakılan ve yan senaryolu oyunlar içeren bu paketi kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla 1.4.0 Güncellemesi


Assassin’s Creed Chronicles Ücretsiz Dağıtılıyor

Bildiğiniz gibi Ubisoft, bu yıl otuz beşinci yaşını kutluyor. Bu bağlamda da, geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan açıklama ile 2 Kasım – 19 Aralık 2021 tarihleri arasında yıldönümünün, özel indirimler, ücretsiz oyunlar ve oyun içi etkinlikler ile kutlanacağı müjdelenmişti. Halihazırda Ubisoft 35inci Yıl İndirimleri devam etmekteyken, Fransız yayıncı Assassin’s Creed Chronicles adı altındaki üçlemenin sınırlı bir süreliğine ücretsiz olarak dağıtılmakta olduğunu duyurdu.

12 Kasım 2021 Cuma günü TSİ 11:00 sıralarında sona erecek olan bu kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Üçleme paketini bir defa kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sizin olacak ve istediğiniz zamanda oynayabileceksiniz.

Assassin’s Creed Chronicles: China Hakkında

Assassin’s Creed: Embers kısa filminin sonrasında geçen bu oyunda, 1526 yılının Çin topraklarına gidiyor ve Shao Jun isimli bir karakterin rolünü üstleniyoruz. Hikayeye göre Efsanevi Ezio Auditore da Firenze tarafından eğitilen Shao Jun, Çin kardeşliğini yok eden Templar grubu Eight Tigers’tan intikam almak için evine dönüyor ve zorlu bir macera da böyleye başlıyor.

Assassin’s Creed Chronicles: India Hakkında

1841 yılında geçen oyunda, Assassin’s Creed: Brahman isimli çizgi romandaki Arbaaz Mir karakterini yönetiyoruz. Sikh İmparatorluğu Doğu Hindistan Şirketi ile savaş halindeyken, ana karakterimiz ise eskiden Assassin Order’a ait olan gizemli bir eşya ile Hindistan topraklarına geliyor. Neden geldiğini çözmeye çalışacak olan Arbaaz Mir, hedefindeki eşyayı çalmaya çalışacak iken, arkadaşlarını ve sevgilisini de korumak durumunda olacak.

Assassin’s Creed Chronicles: Russia Hakkında

Üçlemenin son halkası 1918 Rusya topraklarında geçiyor. Assassin’s Creed: Subject Four çizgi romanındaki Nikolai Orelov rolünde olacağımız Assassin’s Creed: Russia, Ekim Devrimi’nin akabinde geçiyor. Ailesi ile ülkeden ayrılmayı isteyen Orelov, Assassin Order için son bir görev daha yapmak durumundadır. Bu da, Tsar ailesinin Bolsheviks tarafından tutulmakta olduğu eve sızmak ve Assassins ile Templars taraflarının uğrunda savaştığı bir eseri çalmak.

Assassin’s Creed Chronicles Sistem Gereksinimleri

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version