Apex Legends’a Yeni Sezonda TDM Geliyor!

Ama üç hafta ile sınırlı olacak...

Apex Legends'a Yeni Sezonda TDM Geliyor!

Ücretsiz Battle Royale oyununu destekleyen Respawn Entertaiment, Apex Legends’a yeni sezonda TDM (Team Deathmatch) modunun geleceğini duyurmuştu. Yakın bir zamanda paylaşılan ayrıntılı bilgiler ile moda ilişkin detaylar da ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Apex Legends Mobile ve Battlefield Mobile Kapatılacak!


Titanfall evreninde geçen Apex Legends, Respawn Entertainment tarafından geliştirilmiş ve Electronic Arts tarafından da ücretsiz yayınlanmıştı. PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series platformlarından indirebileceğiniz Battle Royale-Hero Shooter oyunu, çıkışından bu yana yeni Legend karakterleri, yeni silahlar, yeni haritalar, yeni kozmetik ödüller, oyunculara PvE görevlerinde tek başlarına veya takım halinde savaşabilecekleri yeni bir Quest sistemi ve daha pek çok şey devamlı olarak destekleniyor.

Apex Legends’a Yeni Sezonda TDM Modu Geliyor

Yapılan resmi duyuru ile Revelry adındaki on altıncı sezon, önümüzdeki hafta Salı günü başlayacak. Yeni sezonda Team Deathmatch moduna ek olarak, sınıf sistemi ve Nemesis adıyla yeni bir silah da oyuna dahil olacak.

Electronic Arts ile Respawn Entertainment tarafında verilen bilgiler ile bahsi geçen sınıflar ve bu sınıflara dahil olan Legend’lar şöyle;

Yeni sezonun başlangıcından itibaren ilk üç hafta aktif olacak Team Deathmatch detaylarına bakacak olursak, altıya altı ve hızlı yeniden doğma modu olacak. İlk günden Party Crasher, Habitat ve Skull Town haritaları seçilebilir olacak.

Karşılaşmaya başlamadan önce hazır set (loadout) seçimi yapabilecek iken, öldüğünüzde hem hazır set hem de karakter değişimi yapabilmeniz mümkün olacak. Otuz infaz sayısına ilk ulaşan takım turu, iki turu alan takım ise oyunu kazanmış sayılacak. Karşılaşma sırasında rastgele ikmal sandıklarının olacağı da söyleniyor.

Respawn Entertainment tarafından söylenene göre topluluk tarafından uzun zamandır istenen Mixtape rotasyonu, yeni sezonun başlangıcından üç hafta sonra oyuna dahil olacakmış. İlk günden Control, Gun Run ve Team Deathmatch modlarını içerecek iken, haritalarda olduğu gibi on beş dakikada bir değişecek ve kalıcı olarak bütün sezonlarda yer alacakmış.

Exit mobile version