Apex Legends 4. Sezon Ne Zaman Gelecek?

Yeni Legend, Yeni Silah ve Dahası!

Apex Legends, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Apex Legends‘ın 4. Sezon ne zaman gelecek? Respawn Entertainment’ın bir diğer popüler oyunu Titanfall evreninde geçen Apex Legends 4. sezon hakkında detaylar gelmeye başladı. Bakalım Apex Legends 4. Sezon da bizleri neler bekliyor!

Öncelikle Apex Legends 3. Sezon geldiğinde büyük değişikliklere sahne olmuştu. Yeni harita ‘Meltdown‘, yeni silahlar ve yeni Legend ‘Crypto’ 3. sezonun ne denli büyük bir güncelleme olduğunu gözler önüne sermişti. İşte Apex Legends 4. Sezon!


Benzer içerik: Call of Duty: Modern Warfare 1.13 Güncellemesi!


Apex Legends 4. Sezon: ASSIMILATION

Apex Legends 4. Sezon bir çok yenilik ile oyuncuları mutlu edecek gibi duruyor. Apex Legends 4. Sezon ile yeni rank sistemi ile olsun oyuncuları tekrardan heyecanlandıracak. Respawn Entertainment güzel oyun motoru ile fark yaratan Apex Legends‘ı güncellemeler ile oyunu beslemeye devam ediyor.

Yeni Legend: REVENANT

Apex Legends karakteri revenant

Apex Legends 4.Sezon traileri daha çok yeni Legend ‘REVENANT’ hayat hikayesine değiniyor. REVENANT Assimilation’da bizileri bekliyor olacak. Yeni karakterimiz günlük hayatında normal bir insan gibi gözüksede iş hayatında acımasız bir ödül avcısı. Trailerden gördüğümüz kadarıyla yeni karakterimiz tam bir kiralık katil gerek acımasızlığı gerek soğuk kanlılığını tam olarak yansıtıyor.

Apex Legends 4. Sezon Yeni Battle Pass’te Neler Var;

Apex Legends 4. Sezon ‘da100’ün üzerinde yeni içerik bizleri bekliyor olacak. Yeni kostümler, silah kaplamaları, yükleme ekranları için ekran resimleri, efsanevi öge garantili paketleri. normal Apex Paketleri, seslendirmeler, anahtarlıklar ve Apex Coin‘leri bizler ile olacak.

Battle Pass’ı almak için 1000 Apex Coinine ihtiyacımız var. 1000 Apex Coinin fiyatı ise 45₺. Neredeyse Battle Pass sistemine sahip her oyun gibi bir defa Battle Pass aldıktan sonra yeterli seviyeye ulaştıktan sonra verdiği Apex Coinleri biriktirerek tekrardan ücret ödemeden bir sonra ki Battle Pass‘i almak mümkün. 

Apex Legends 4. Sezon Yeni Silah: SENTINEL

Yeni silah ‘Sentinel’ sniper kullanmayı seven oyuncular için vazgeçilmez olacak. Sentinel Bolt Action bir sniper yani yavaş güçlü bir silah bizleri bekliyor olacak. Silahın eklentilerini tamamladıktan sonra rakibe tek atmasını bekliyoruz. Yakın çatışmalarda işlevsiz olsada uzak mesafeler için bolca kullanacağımızı söyleyebiliriz.

Apex Legends 4.Sezon Ne Zaman Gelecek?

Apex Legends‘ın 4. sezonu için daha fazla detaya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Apex Legends 4. Sezon 4 Şubat 2020 tarihinde oyuncular ile buluşacak! 

Exit mobile version