Apex Legends 14. Sezon Detayları Ortaya Çıkıyor

Harita değişiklikleri, azami oyuncu seviyesi ve dahası bizi bekliyor...

Apex Legends 14. Sezon Detayları Ortaya Çıkıyor

Apex Legends 14. Sezon detayları, resmi duyuru ile açıklığa kavuştu. Peki 9 Ağustos 2022 tarihinde Hunted adıyla başlayacak yeni sezonda bizleri neler bekleyecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Apex Legends Evreninde Geçen FPS Oyunu Geliştiriliyor


Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Stories from the Outlands: Survive fragmanı ile yeni sezonda eklenecek olan Vantage karakterinin hikayesini öğrenmiştik. İşlemediği bir suçtan dolayı ceza alan bir anneden dünyaya gelmiş olan karakterimiz, zamanla nihai bir hayatta kalan olduğunu öğrenmiştik. Kendisine eşlik eden Echo isimli kanatlı bir dostu ile düşman topraklarda yaşamak zorunda kalan Vantage, keskin nişancı tüfeği kullanmada ustalaşmıştı. Respawn Entertainment, yayınladığı video ile sıradaki sezon hakkında yeni detaylar sundu.

Apex Legends 14. Sezon Detayları Neler?

İlk olarak, Hunted sezonu ile Kings Canyon haritası ile ilgili revizyonlar söz konusu olacak. Bunlardan biri, daha canlı bir ortam oluşması için ışıklandırma geliştirilmiş iken yeni bir skybox ile karşılaşacağız.

Oynanış değişiklikleri olarak, harita üzerinde yeni bir Relic noktası bulunacak. Beşinci sezonda batan Skull Town ve Thunderdrome bölgesinin doldurulması ve hem birbirine bağlı hem de dolambaçlı binaların inşa edilmesi ile oluşturulmuş olan yeni nokta, çatışmaların üçüncü taraflar tarafından bölünmesini daha az olası hale getirecek. Relic dışında The Cage’in defansı düşürülmüş iken Containment da benzer bir değişim görmüş ve Broken Relay noktasında da bazı binalar onarılmış ve teleferik hattı oynanışı da geri dönmüş.

Respawn Entertainment, yağmalanacak eşyaların dağılımın kilit noktalar genelinde revizyondan geçirildiğini söyledi. Öyle ki, artık daha dengeli bir dağılım söz konusu olacak. Hem ganimet sayısı hem de kalitesi arttırılacak. Ayrıca ulaşılabilir azami karakter seviyesi yükseltilecek iken, oyuncuların hesap aşama kaydetme vasıtasıyla ek 345 Apex Packs kazanabilmeleri de mümkün olacakmış.

Exit mobile version