Ant-Man Türkiye’de Çekimlere Başladı

Ant-Man and the Wasp: Quantumania Türkiye'de çekilmeye başlandı.

Ant-Man Türkiye’de çekilmeye başlandı! Yeni Ant-Man filmi Ant-Man and the Wasp: Quantumania‘nın çekimlerine Kapadokya’da başlandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Ant-Man and the Wasp: Quantumania ‘nın halihazırda Kapadokya’da çekildiğini açıkladı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Netflix Şubat 2021: Gelecek Diziler ve Filmler


Ant-Man Türkiye’de Kapadokya’yı Seçti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Ant-Man and the Wasp: Quantumania’nın çekimlerine Kapadokya’da başlandığını duyurdu. Ersoy’un konu hakkındaki açıklamalarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

“Yabancı film yapım desteği adı altında geçen sene yeni bir yasa çıkarttık. Yabancı prodüksiyonları ülkeye davet etmek için destek programımızı duyurduk. Romanya’da, Bulgaristan’da ve Arap ülkelerinde de bu yasa mevcut. Çok büyük bütçeli uluslararası filmlerin ülkemizde çekim yapmalarını kolaylaştırdık.

Türkiye’ye geldikleri zaman bütçenin büyük bir kısmını da Türkiye’de kullanıyorlar. Hem sinema sektörünü desteklemiş oluyorsunuz hem de ülkenin tanıtımında kullanıyorsunuz. En son çekilen film, 60 milyon dolarlık bütçeli bir film. Yaklaşık 10 milyon doları Türkiye’de harcanıyor. Şu an Ant-Man var, o da Kapadokya dahil birçok bölgede çekiliyor.”

Marvel aleminin sevilen süper kahramanlarından biri olan Ant-Man’in üçüncü devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Peyton Reed oturuyor olacak. Ayrıca filmin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Kathryn Newton, Paul Rudd’un canlandırdığı Scott Lang’in kızı Cassie’ye hayat verecek.

Yeni filmin kötüsü Jonathan Mayors olacak. Oyuncu Kang The Conquerer’a hayat verecek. Kang The Conquerer’ın kökeni, çizgi romanlarda Victor Van Doom zamanlarına dayanıyor. Gezegenleri koleksiyonuna eklemek konusunda takıntılı olan Kang, anlaşılan ikilimizin başına bela olacak. Tıpkı Avengers: Endgame’de olduğu gibi Ant-Man’in geçmişe gidip Kang ile mücadele edeceğine tanıklık edeceğiz.

Rick and Morty’nin senaristi Jeff Loveness’ın senaryosunu kaleme alacağı filmin vizyon tarihi ise henüz resmi olarak açıklanmış değil. Tahminlere göre 2022’de çıkması planlanıyor. Konu hakkında daha fazla detay paylaşıldıkça sizlere sitemiz üzerinden aktarmaya devam ediyor olacağız.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ant-Man and the Wasp: Quantumania ‘nın ülkemizde çekiliyor olması özellikle Marvel hayranları için heyecan verici bir haber. Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version