Anno 1404 History Edition Ücretsiz Dağıtılıyor!

Strateji ve şehir kurma simülasyonu sevenler kaçırmasınlar!

Anno 1404 History Edition Ücetsiz Dağıtılıyor!

Anno 1404 History Edition ücretsiz olarak Ubisoft Connect üzerinden indirilebiliyor. Strateji ve şehir kurma simülasyonu türlerinin birleştiği bir oyun hoşunuza giderse, bu fırsatı kaçırmayın deriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Anno 1800 Dördüncü Sezon 14 Aralık’ta Çıkacak!


Bildiğiniz gibi bu yıl, Ubisoft firmasının otuz beşinci yılı kutlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda bir duyuru yapmış olan Fransız yayıncı, 2 Kasım – 19 Aralık 2021 tarihleri arasında devam edecek olan bu kutlamalar kapsamında oyun içi etkinliklerin ve özel indirimlerin düzenleneceğini ve ücretsiz oyunların dağıtılacağının müjdesini vermişti.

Anno 1404 History Edition Ücretsiz Oldu!

Geride bıraktığımız zaman zarfında Assassin’s Creed Chronicles: Trilogy paketini ve Splinter Cell: Chaos Theory oyununu Ubisoft Connect üzerinden ücretsiz dağıtan Ubisoft, şimdi de Anno 1404 History Edition oyunu için benzer bir fırsat sunuyor. Dün itibarıyla başlamış olan hediye fırsatı, 14 Aralık 2021 Salı günü TSİ 17:00 sıralarında sona erecek.

2009 yılında çıkmış olan Anno 1404 oyununda, serinin seleflerindeki gibi isimsiz bir şehrin kontrolünde olacağız. Oyun boyunca adalara koloniler kuracak, yerleşkeler planlayacak, halkın ihtiyaçlarını karşılamak için çiftlikler ve fabrikalar kuracak, diğer yapay zekalı oyuncular ile diplomatik ilişkiler kuracak ve gerektiğinde hem deniz hem de kara savaşlarına gireceğiz.

Oyunun ana odak noktalarından birisi olan şehir inşa etme, anıtlar, gotik katedraller ve Arap mescitleri etrafında dönüyor. Ne var ki anıtların inşasının devam edebilmesi için belirli koşulları yerine getirmeniz gerekecek ve bunların arasında, inşa materyali stoklamak da bulunuyor.

Anno 1404’te gelişebilmek için ticaret de önemli bir rol oynuyor iken, aşama kaydettiğiniz sürece deniz kuvvetleri için gemilere ve askerlere erişiminiz de oluyor. Oyunda ayrıca konut seviyesi, uygarlık sınıf oranları, yeni eşyalar, araştırma görevleri ve başarım gibi yenilikler de bulunuyor.

Anno 1404 History Edition Hakkında

Anno 1404 History Edition’da Dawn of Discovery ve Venice genişletmesi ile gerçek bir şehir kurma klasiğinin büyüleyici oynanışını tekrar deneyimle. 4K’ya yükseltilebilen çözünürlük sayesinde şehirlerin her zamankinden görkemli görünüyor. Tam Kaydetme uyumluluğu ile mevcut oyununa devam ederken bütün geliştirmelerin de keyfini çıkar.

 

Exit mobile version