Among Us Animasyon Dizisi Seslendirmen Kadrosu Şekilleniyor

Merakla beklemedeyiz...

Among Us animasyon dizisi seslendirmen kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Yakın bir zaman önce yapılan duyuru ile Red, Purple, Orange ve Green karakterlerinin seslendirmenleri açıklandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Fallout Dizisi Fragmanı Yayınlandı


Bildiğiniz gibi eskiden oyundan diziye veya filme uyarlamalar beklentileri karşılayamamış iken, bu durumun son yıllarda dikkate çekici şekilde iyileşmeye başladığını görebiliyoruz. Mesela bu konuda The Last of Us dizisini ve Super Mario Bros. filmi örnek olarak gösterebiliriz. Önümüzde ikinci sezonu ile The Last of Us, ilk sezonu ile Fallout ve devam filmi ile Super Mario Bros. ve Uncharted dahil daha pek çok uyarlama var iken, Among Us animasyon dizisi de bunların arasında yer alıyor.

Among Us Animasyon Dizisi Seslendirmen Kadrosunda Önemli İsimler Var

Yakın bir zaman önce yapılan yeni duyuruyla, animasyon dizisinde yer alacak seslendirmenler ortaya çıktı. Buna göre Red karakteri Randall Park (WandaVision ve Always Be My Maybe), Purple karakteri Ashley Johnson (The Last of Us ve Blindspot), Orange karakteri Yvette Nicole Brown (Community ve Apple’s Central Park) ve Green karakteri de Elijah Wood (Yellowjackets ve Yüzüklerin Efendisi) tarafından canlandırılacak.

Dizi uyarlaması birkaç ay önce başlamıştı. Şimdilik ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor olsa da, Big Mouth ve daha başka diziler ile tanınmış olan CBS Studios bünyesindeki Eye Animation Productions ve Titmouse tarafından hazırlanıyor. CBS Studios ile anlaşması olan Owen Dennis (Infinity Train) tarafından yaratılan dizi uyarlamasının yapımcı kadrosunda ayrıca Innersloth stüdyosundan Forest Willard, Marcus Bromander, ve Carl Neisser ve Titmouse şirketinden Chris Prynoski, Shannon Prynoski, Antonio Canobbio ve Ben Kalina yer alıyor.

Innersloth tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan Among Us, 2018 yılında satışa sunulmuştu. Birkaç yıl sonra popüler olan oyun, uzay gemisi ile kalkış için hazırlanan bir mürettebatın etrafında dönüyor. Mürettebatın içinde herkesi öldürme hedefinde olan sahtekârlar bulunuyor. İki tarafa da verilen birçok farklı görev olduğu için, haliyle galip gelebilmek için her iki tarafında bu görevleri tamamlamaları gerekiyor.

Exit mobile version