Amnesia: The Bunker Yeni Zorluk Seviyesi Yolda!

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Amnesia The Bunker Yeni Zorluk Seviyesi Yolda!

Frictional Games tarafından yapılan duyuruyla, Amnesia: The Bunker yeni zorluk seviyesi ile daha da ürkütücü hale gelecek. Şimdilik net bir tarih verilmemiş olsa da, Ekim ayında yayınlanacağı söylenen Cadılar Bayramı güncellemesinin bir parçası olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 2.0 Güncelleme Tarihi Açıklandı


2020 yılında çıkan ve genel olarak pek fazla beğenilmemiş olan Amnesia: Rebith sonrasında seri, Haziran ayında çıkan ve ilk günden de Game Pass kütüphanesine eklenen Amnesia: The Bunker ile sağlam bir geri dönüş yapmıştı. Şu anda da Cadılar Bayramı güncellemesinin üzerinde çalışan Frictional Games stüdyosu, görünen ki Amnesia: The Bunker yeni zorluk seviyesi ile oyuncuları çok daha fazla germeye hazırlanıyor.

Amnesia: The Bunker Yeni Zorluk Seviyesi ile Kabusu Yaşatacak

Yaratıcı lider Fredrick Olsson tarafından Ağustos ayının ortalarından bu yana X hesabı üzerinden ara ara yaptığı paylaşımlar ile Cadılar Bayramı güncellemesi içeriğinde bulunacak olan yeni zorluk seviyesini tanıtıyor. Eğer Amnesia: The Bunker halihazırda size yeteri kadar ürkütücü gelmiyorsa, Shellshocked adındaki yeni mod ihya edici olabilir.

Mesela son yapılan paylaşım ile oyunun artık FromSoftware oyunlarında olduğu hiçbir noktada duraklatılamayacağı söyleniyor. Yani envanterinize bakmak için, güvenli olduğunu düşündüğünüz bir yer bulmak durumundasınız.

Bunun dışında, Mission Storage odasındaki kilitli dolapların bazıları rastgele yerleştirilmiş olacak iken, kırılabilir kutuların içindeki kaynaklar da rastgele karşımıza çıkacak. Dahası ise oyuna, en büyük yardımcılarımızdan altıpatlar silahımızın kilitli dolaplardan birine koyulması ile başlayabilmek gibi bir seçenek sunulacak, yeni ve yerleri değiştirilmiş cesetler, künyeler ve sıçanlara ek olarak, Admin ofisinin kapıları ahşap hale getirilecek ve saklanabileceğimiz alanlar da önemli ölçüde azaltılmış olacak.

Uzun lafın kısası, eğer Amnesia: The Bunker oyununu tekrardan oynamak istiyor ama herhangi bir gerekçe bulamıyorsanız Ekim ayı güncellemesini bekleyin.

Exit mobile version