Amnesia: The Bunker PC Gereksinimleri

Yeni Mayıs ayında bizlerle...

Frictional Games tarafından yapılan duyuru ile Amnesia: The Bunker PC gereksinimleri açıklık kazandı. Bilgisayarınızın 16 Mayıs 2023 tarihinde çıkacak olan oyun için yeterli olup olmadığına dair detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Like a Dragon: Ishin! PC Gereksinimleri Belli Oldu


Hikaye olarak Birinci Dünya Savaşı döneminde geçecek olan oyunda, taburu tarafından arkada bırakılan ve kendini terk edilmiş askeri bir yeraltı sığınağında bulan Fransız asker Henri Clement rolünde olacağız. Tahmin edebileceğiniz üzere, burada yalnız olmayacağız. Etrafta dolaşan ölümcül bir iz sürücü olacak.

Yeraltı sığınağının koridorları boyunca keşif yapabileceğiz. Ne var ki bunu yaparken, hem yaratığa hem de etraftaki tuzaklara ve daha başka tehlikelere dikkat etmemiz gerekecek. Hayatta kalabilmek için yeteneklerimize ve sınırlı kaynaklarımıza başvurmak durumunda olacağız.

g9UHWGVaYEUUMzdcTZtdp4-1200-80

Bilgisayarınız Amnesia: The Bunker PC Gereksinimleri için Yeterli Mi?

Geliştirici stüdyo tarafından verilen bilgilere göre, yeni oyun için Core i3 veya AMD FX 2.4 GHz işlemcili, 4 GB bellekli ve NVIDIA GTX 460, AMD Radeon HD 5750 veya Intel HD 630 ekran kartlı bir sistem işinizi görecektir.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version