Amnesia: The Bunker İki Hafta Daha Gecikecek

Steam üzerinden bir de demo yayınlanacakmış...

Amnesia The Bunker İki Hafta Daha Gecikecek

Erteleme haberlerine doymayan Amnesia: The Bunker, bugün bir kez daha ertelendi. Bir önceki erteleme yedi günlük olmuş iken bu yenisi ise iki haftalık olacak. Frictional Games ayrı oyun için bir de oynanabilir demo yayınlayacakmış.


İlginizi Çekebilir: 10 Dakikalık Amnesia: The Bunker Oynanış Videosu


Güncel Amnesia: The Bunker Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Son dönemde daha çok ertelenme haberleri ile karşımıza gelen Amnesia: The Bunker, bunlara bir yenisini ekledi. İlk olarak Mart ayında çıkacağı söylenen oyun, önce 16 Mayıs 2023 ve sonrasında da 23 Mayıs 2023 tarihine ertelenmişti. Şimdi ise 6 Haziran 2023 tarihinde çıkacağı söylenmiş, geliştirici Frictional Games tarafından.

Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan yaratıcı lider Fredrik Olsson, sertifikasyon aşamasından geçtiklerini ve ender olarak yaşanan birden fazla çökme sorunu ile karşılaştıklarını söylüyor. Bu sorunların da teşhis edilmesi, yeniden düzenlenmesi ve bağlantılı olarak da çözümlenmesi çok zor olacakmış. Zamanında yetiştiremeyeceklerini söyleyen Olsson, ekibin hafta sonları veya gecelerini gündüzlerine katarak çalışmalarına yol açacak bir alternatiflerinin olduğunu ama Frictional Games olarak bunu asla tercih edecekleri bir yöntem olmadığını da sözlerine ekliyor.

Videonun devamında, ekip olarak Amnesia: The Bunker oyununun olabilecek en iyi şekliyle karşımıza çıkması için oldukça sıkı çalışıldığı dile getirilmiş. Her şeyin bir araya çok iyi şekilde geldiğine yer veren yaratıcı lider Fredrik Olsson, oynanış olsun, sanat olsun, animasyonlar olsun, atmosfer olsun ve hikaye anlatımı olsun, her şeyin bir araya geldiğini ve oyunu satışa sunmaya ve oyuncuların yorumlarını duymaya hazır olduklarını da söylemiş.

Erteleme haberinin ardından iyi bir de haber veren Frictional Games, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile 22 Mayıs 2023 tarihinde oynanabilir bir demonun Steam üzerinden yayınlanacağını da müjdeledi. Şimdilik demo içeriğine dair bir detay verilmemiş olsa da, bir süre önce yayınlanan on dakikalık oynanış videosunda gördüğümüz kısım sunulabilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version