Amnesia: The Bunker Ertelendi! Yeni Tarih Ne?

Yeni oyun için birazcık daha bekleyeceğiz...

Amnesia The Bunker Ertelendi! Yeni Tarih Ne

Dün Star Wars Jedi: Survivor oyunundan sonra, bir de Amnesia: The Bunker ertelendi. Her iki oyun için de fazla bir zaman beklemeyecek olmamız sevindirici. Peki yeni Amnesia ne zaman çıkacak? Detayı haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Star Wars Jedi: Survivor Ertelendi


Amnesia serisinin yeni oyun, Aralık ayının başlarında duyurulmuştu. Yine Frictional Games tarafından geliştirilmekte olan Amnesia: The Bunker, PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriyor.

Amnesia: The Bunker Mayıs Ayına Kaldı

Duyuru fragmanı ile eş zamanlı olarak Mart ayında çıkacağı belirtilmiş olan yeni oyun, stüdyo tarafından alınan karar ile 16 Mayıs 2023 tarihine bırakıldı. Söylenene göre, zorlu kış şartları yüzünden ekip hastalıklar ile boğuşmuş ve bu da geliştirilme aşamasını bir hayli etkilemiş. Verilmek zorunda kalınan araların ardından, hızlı bir şekilde çalışılarak geliştirilme aşamasının aceleye getirilmesi istenmiyormuş. Bu nedenle de, olabilecek en iyi deneyimi sunabilmek için de çıkış tarihini birkaç hafta öteye taşımaya karar vermişler. Bunun da gerekli olduğuna inanıyorlarmış.

Birinci Dünya Savaşı döneminde geçecek olan oyunda, taburu tarafından arkada bırakılan ve kendini terk edilmiş askeri bir yeraltı sığınağında bulan Fransız asker Henri Clement rolünde olacağız. Tahmin edebileceğiniz üzere, burada yalnız olmayacağız. Etrafta dolaşan ölümcül bir iz sürücü olacak.

Yeraltı sığınağının koridorları boyunca keşif yapabileceğiz. Ne var ki bunu yaparken, hem yaratığa hem de etraftaki tuzaklara ve daha başka tehlikelere dikkat etmemiz gerekecek. Hayatta kalabilmek için yeteneklerimize ve sınırlı kaynaklarımıza başvurmak durumunda olacağız.

Amnesia: The Bunker oynanışı ile oyuncu seçimlerine öncelik tanınarak, burun buruna geldiğimiz tehlikeleri ve bulmacalar ve yolumuzu tıkayan şeyler dahil zorlukları aşmada farklı yöntemler deneyebileceğiz.

Stüdyo tarafından verilen detaylarda yanımızda bir altıpatların ve kendinden şarjlı el fenerinin de bulunacağı oyunda, anbean vereceğimiz kararların da kontrolü de bizde olacak.

Exit mobile version