Amnesia: The Bunker Birazcık Daha Gecikecek

Neyse ki fazla bir zaman söz konusu değil...

Amnesia The Bunker Birazcık Daha Gecikecek

Frictional Games tarafından yapılan duyuru ile Amnesia: The Bunker, birazcık daha gecikecek. Ancak oyunu bekleyen takipçilerimiz üzülmesinler, yine Mayıs ayı içerisinde oynamaya başlayabileceksiniz. Yeni tarih ve erteleme nedeniyle ilgili söylenenler haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Atlas Fallen Ertelendi! Ne Zaman Çıkacak?


Üç yıllık bir aranın ardından, bu yıl içerisinde yeni Amnesia oyunu ile buluşacağız. Aralık ayında duyurulmuş olan Amnesia: The Bunker, bizi bu defa da Fransız asker Henri Clement rolüne büründürecek ve yine korku dolu anlar yaşatacak.

Oynanış anlamında yenilikler ile de karşılaşacağımız oyun, bildiğiniz gibi Mart ayında çıkması beklenir iken 16 Mayıs 2023 tarihine ertelenmişti. Zorlu geçen kış şartlarının getirdiği hastalıklar ve bu bağlamda da geliştirilme aşamasına sık sık ara vermek zorunda kalan geliştirici ekip, oyunu alelacele bize sunmayı istemediğini dile getirmişti.

Amnesia: The Bunker Ne Zaman Çıkıyor?

Bugün de oyunun bir kez daha ertelendiği duyuruldu. Ancak bu defa sadece yedi günlük bir gecikme olacağı söylenmiş. Yani Amnesia: The Bunker, PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, Xbox One ve Xbox Series için 23 Mayıs 2023 tarihinde satışa sunulacak. Fazladan edinilen bir haftalık süre de, oyunun biraz daha fazla cilalanması ve çıkış gününden önce her şeyin mükemmel olmasının garantilenmesi için kullanılacakmış.

Birinci Dünya Savaşı döneminde geçecek olan oyunda, taburu tarafından arkada bırakılan ve kendini terk edilmiş askeri bir yeraltı sığınağında bulan Fransız asker Henri Clement rolünde olacağız. Tahmin edebileceğiniz üzere, burada yalnız olmayacağız. Etrafta dolaşan ölümcül bir iz sürücü olacak.

Yeraltı sığınağının koridorları boyunca keşif yapabileceğiz. Ne var ki bunu yaparken, hem yaratığa hem de etraftaki tuzaklara ve daha başka tehlikelere dikkat etmemiz gerekecek. Hayatta kalabilmek için yeteneklerimize ve sınırlı kaynaklarımıza başvurmak durumunda olacağız.

Amnesia: The Bunker oynanışı ile oyuncu seçimlerine öncelik tanınarak, burun buruna geldiğimiz tehlikeleri ve bulmacalar ve yolumuzu tıkayan şeyler dahil zorlukları aşmada farklı yöntemler deneyebileceğiz.

Stüdyo tarafından verilen detaylarda yanımızda bir altıpatların ve kendinden şarjlı el fenerinin de bulunacağı oyunda, anbean vereceğimiz kararların da kontrolü de bizde olacak.

 

Exit mobile version