Amazon Tomb Raider Dizisi Üzerinde Çalışıyormuş

Daha çok Lara Croft görmek isteyenler?

Oyun dünyasının en uzun soluklu serilerinden olan Tomb Raider, yirmi yedi yıllık sürede pek çok farklı platformda boy gösteren oyunlar, film uyarlamaları, çizgi-romanlar ve romanlar ile karşımıza çıkmıştı. Halihazırda yayıncılığı Amazon Games tarafından yapılacak yeni oyun için çalışmalar sürer iken, iddiaya göre Amazon Tomb Raider dizisi üzerinde de çalışıyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni Tomb Raider Oyunu Yayıncısı Amazon Games Olacak


Bildiğiniz gibi son olarak, 2018 yılında Lara Croft karakterinin Alicia Vikander tarafından canlandırıldığı üçüncü bir film daha vizyona girmişti. Her ne kadar bir devam filmi daha planlanmış olsa da, Temmuz ayı içerisinde yaşanan gelişme ile iptal edildiğini öğrenmiştik. Şimdi ise bir televizyon dizisi uyarlaması için Amazon şirketinin kolları sıvamış olduğu iddia edildi.

Crystal-Dynamicsten-Tomb-Raider-Aciklamasi-Geldi

Amazon Tomb Raider Dizisi ve Başka Projeler Üzerinde Çalışıyormuş

The Hollywood Reporter sitesine yansıyan habere göre Amerika menşeli şirket, senaristliği ve yapımcılığı Fleabag yazarı Phoebe Waller-Bridge tarafından üstlenilen Tomb Riader dizisi için çekimlere başlamış. Dahası ise, seri için Marvel Sinematik Evreni gibi kendi içinde birbirine bağlı bir evren yaratılmak isteniyor. Bu bağlamda, iki yeni Tomb Raider filmi de çekilmek istenir iken yeni çıkacak oyun da bu evrene dahil edilecekmiş.

Waller-Bridge’in yanı sıra, Minik Örümcek Şarlol ile tanınan Ryan Andolina, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç ve Oblivion ile tanınan Amanda Greenblatt ve dj2 Entertainment şirketinden Dmitri M. Johnson gibi isimler de yapımcı kadrosunda bulunuyorlar.

Amazon henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapmadığı için, dizi dahil diğer projeler hakkında hiçbir şey bilinmiyor. Yaşanacak yeni gelişmeleri yakından takipte olacağız.

Exit mobile version