Amazon Prime Türkiye’de Zamlandı! İşte Yeni Fiyatı

% 400 oranında bir artış söz konusu...

Uzun zamandır neredeyse ‘sudan ucuz’ diyebileceğimiz Amazon Prime Türkiye’de zamlandı. Her ne kadar artış oranı bir hayli yüksek olsa da, değerinin halen sunulan hizmetlere göre uygun olduğunu söyleyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Amazon Tomb Raider Dizisi Üzerinde Çalışıyormuş


2020 yılının Eylül ayı itibarıyla ülkemizde de kullanıma açılan Amazon Prime için aylık 7.99 TL gibi bir ücret ödemek gerekiyordu. Karşılığında da ücretsiz kargo ve hızlı teslimat, Prime Video erişimi ve aylık ücretsiz Prime Gaming oyunları ve Prime Day gibi avantajlar sunuluyor. Hal böyle olunca da, ödediğiniz ücretin miktarı gözünüzde herhangi bir öneme sahip olmuyor.

amazon-prime-abonelik-ucreti-1

Amazon Prime Türkiye’de Fiyat Artışına Gitti

Bugün ise ülkemizde aylık Amazon Prime aboneliği zamlandı ve artık 7.99 TL yerine 39.99 TL ödemek gerekecek. Yani % 400 civarı bir artış söz konusu ve 25 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla yürürlüğe girecek.

Her ne kadar oran bir hayli fazla olsa da, aldığımız hizmetleri göz önünde bulunduracak olursa, güncel fiyatın da halen uygun olduğunu söyleyebiliriz. Bilhassa aylık verilen oyunları diğer mağazalardan almaya kalktığınızda ödeyeceğiniz toplam parayı hesapladığımız zaman, 39.99 TL halen gözümüze düşük geliyor.

Belirlenen yeni abonelik ücreti, ilk olarak yeni kullanıcılar için geçerli olacak. Yeni üyelik aşamasında bir ay ücretsiz kullanım veriliyor. Sonraki aylarda 39.99 TL ücret karşılığında abonelik yenileniyor. Yeni ücretin mevcut abonelerde ne zaman devreye gireceği henüz bilinmiyor.

Exit mobile version