Amazon Prime Gaming Aralık 2021 Oyunları Hangileri Olacak?

Frostpunk, Football Manager 2021, Need For Speed: Hot Pursuit Remastered ve dahası...

Amazon Prime Gaming Aralık 2021 Oyunları Hangileri Olacak

Amazon tarafından yapılan duyuru ile ücretsiz Amazon Prime Gaming Aralık 2021 oyunları belli oldular. Prime Gaming kapsamında aktif aboneliği bulunan kullanıcılar, bu ay dokuz oyunu ek bir ücret ödemeden servisten indirebilecekler. Seçilen oyunlar ve detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (18 Kasım)


Son dönemde Amazon, toplamı epey yüksek fiyatlarda olan oyunları ek bir ücret istemeden abonelerine sunmasıyla dikkat çekiyordu. Bildiğiniz gibi, bu ay verilen dokuz oyunun toplamı 675 TL iken, önümüzdeki ay verilecek olan oyunların değeri ise 1000 TL’yi buluyor diyebiliriz.

Amazon Prime Gaming Aralık 2021 Oyunları Ortaya Çıktılar

Listedeki oyunlardan Frostpunk, toplumsal bir hayatta kalma oyunu. Ayakta kalmayı başarmış olan son şehrin yöneticisi konumunda bulunduğunuz oyunda, oldukça zorlu bir süreç sizi bekliyor. Hem şehir sakinlerinden hem de şehrin altyapısından sorumlu olacaksınız. Her şeyin kontrolü sizin ellerinizde olduğu için, hayatta kalabilmek için kendi kurallarınızı koymanız ve toplumu şekillendirmek için seçeneklerinizi değerlendirmeniz ve kritik kararlar almak durumundasınız. Bu bağlamda donmuş toprakları keşfetmek ve yeni teknolojiler de geliştirmeniz gerekecek.

Aksiyon macera oyunu Journey to the Savage Planet ise, bizi yıldızlararası uzay şirketi Kindred Aerospace tarafından tuhaf bir gezegene indirilen bir karakterin rolüne büründürüyor. Amacımız, indirildiğimiz gezegenin gizemini çözmek ve gelecekte insanlığın kolonileşmesine uygun olup olmadığına karar vermeye çalışmak olacak.

Eğer Tales of Monkey Island: Complete Season ise dikkat çeken bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Hikayeye göre kötü niyetli korsan LeChuck ile mücadele halinde olan Guybrush Threepwood, elinde olmadan, bütün Karayipler’i korsanları canavarlara dönüştüren enfeksiyona maruz bırakıyor. Senaryo boyunca da enfeksiyonu ortadan kaldırmanın yollarını arayacağız.

Son olarak, menajerlik oyunlarını seviyorsanız Football Manager 2021, yarış oyunlarını seviyorsanız Need for Speed: Hot Pursuit Remastered ve arkadaşınız ile oynayacağınız bir bulmaca oyunu arıyorsanız da Morkredd sizin için oldukça iyi bir seçenek olacaktır diye düşünüyoruz. Şimdiden keyifli oyunlar dileriz!

Exit mobile version