Prime Alışveriş Festivali Amazon Türkiye’de Başladı

Amazon, 18 – 25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği Prime Alışveriş Festivali ile müşterilerine alışveriş ve eğlencenin en iyilerini benzersiz bir deneyimle sunuyor. 

Amazon’un 2015 yılından beri her yıl tüm dünyada gerçekleştirdiği, Prime üyelerine özel kaçırılmayacak indirimler, ürünler ve fırsatlar sunan büyük alışveriş etkinliği, bu yıl Türkiye’de 18 – 25 Temmuz tarihleri arasında Prime Alışveriş Festivali adıyla gerçekleştiriliyor.

Amazon Prime Alışveriş Festivali

Prime Alışveriş Festivali boyunca Prime üyeleri elektronikten oyuncağa, güzellikten dekorasyona, 28 farklı kategoride avantajlı indirimlerden yararlanabiliyorlar. Prime üyeleri hediye ürünler ve binlerce lira değerinde Amazon hediye kartı kazanma şansı da yakalıyorlar. Festival süresince Amazon mobil uygulamasından 200 TL ve üzeri alışveriş yapan Prime üyeleri, 50 TL değerinde Amazon hediye kartı kazanabiliyor.

Amazon yakın zamanda açılışını yaptığı 6 yeni ürün kategorisi de dahil olmak üzere festivalde müşterilerine Bavul ve Seyahat Çantası, Saat, Takı, Otomotiv, Ev Aletleri, Mobilya gibi toplam 28 kategorideki binlerce üründe harika fırsatlar sunuyor. Prime Alışveriş Festivali boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından “Prime Alışveriş Festivali” etiketli ürünlerde, fiyat düşerse aradaki fark Amazon tarafından hediye kartı olarak hesaplara tanımlanıyor.

Amazon Türkiye, bu festivali sadece alışveriş ile kısıtlamıyor, farklı alanlardaki profesyonellikleriyle hepimizi etkileyen birçok ünlüyü de müşterileriyle buluşturuyor.

Festival boyunca amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından 200 TL ve katları tutarında alışveriş yapan Amazon Türkiye müşterileri çekilişe katılarak,

Çekilişe katılmak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Henüz Prime üyesi değilseniz bir an önce www.amazon.com.tr/prime adresinden veya Amazon mobil uygulamasından 30 günlük ücretsiz deneme sürecini başlatın ve Prime ayrıcalıklarının yanı sıra Prime Alışveriş Festivali fırsatlarından yararlanın!

Exit mobile version