Amazon God of War Dizisi için Yeşil Işık Yaktı

Geliyor gelmekte olan!

Amazon God of War Dizisi için Yeşil Işık Yaktı

Sony Interactive Entertainment şirketinin bünyesinde birçok başarılı marka var. God of War da bunlardan bir tanesi. Bildiğiniz gibi Mayıs ayı içerisinde yapılan duyuru ile dizi uyarlaması teyit edilmişti. Bugün ise bir başka güzel haber daha geldi. Amazon God of War dizisi için yeşil ışık yaktığını bildirdi. 


 İlginizi Çekebilir: God of War Geliştiricisi, Yeni Projeler Üzerinde Çalışıyor


Amazon God of War Dizisi için Beklenen Haber Geldi!

Prime Video tarafından yapılan paylaşım ile resmiyet kazanan durum, 2018 yılında çıkan oyunun kapak görseli ve iliştirilen ‘God of War is coming.’ (God of War geliyor.) notu ile gündeme bomba gibi düştü. 

Şu an için pek bir detay paylaşılmamış olsa da, Amazon Studios, PlayStation Productions ve Sony Pictures TV ortaklığında hazırlanacak ve 2018 yılındaki çıkan oyundaki olaylara odaklanılacak olan dizi uyarlamasının yapımcılığını Zaman Çarkı dizisi ile tanıdığımız Rafe Judkins üstleniyor. Senarist koltuğunu ise The Expanse dizisi ve Son Umut (Children of Men) ve Demir Adam (Iron Man) filmlerinin deneyimli isimleri Mark Fergus ve Hawk Ostby paylaşacaklar. Projede ayrıca Santa Monica Studio’dan  Yumi Yang, yaratıcı yönetmen Cory Barlog yürütücü yapımcı ve Vertigo’dan Roy Lee de bulunacak.

Resmi duyuru sonrasında, Amazon Studios küresel televizyon başkanı Vernon Sanders proje hakkında, “‘God of War’, zengin hikaye anlatımı kadar geniş ve sürükleyici dünyalarıyla da küresel müşterilerimizi büyüleyeceğine inandığımız ilgi çekici, karakter odaklı bir seri. Sony Pictures Television, PlayStation Productions ve Santa Monica Studio ile God of War mitolojisini bu kadar önemli bir şekilde keşfetme macerasını paylaşmaktan onur duyuyoruz.” yorumunda bulundu. 

Exit mobile version