Alone in the Dark Remake Görüntüleri Sızdı

Resmi duyuru bu gece yapılacak olabilir...

Alone in the Dark Remake Görüntüleri Sızdı

Bu gece THQ Nordic tarafından bir sunum yapılacak ve muhtemelen bu sunumda karşımıza çıkacak olan Alone in the Dark Remake görüntüleri ile planlanan duyuru öncesinde sızdırıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 9 Detayları Sızdırıldı


İlk oyunu 1992 yılında çıkmış olan serinin çoğu oyununda, yaratıkların cirit attığı bir kasabayı veya perili konağı araştırmaya giden özel dedektif Edward Carnby’yi kontrol ediyoruz. İlk oyun H. P. Lovecraft romanlarına dayalı bir hikaye sunmuş olsa da, sonradan çıkan oyunlar kara büyü, Vahşi Batı ve H. R. Giger çalışmalarından esinlenilerek geliştirilmişti.

2015 yılından bu yana sessizliğini korumuş olan Alone in the Dark serisinin hakları 2018 yılında THQ Nordic tarafından alınmıştı ve görünüşe bir yeniden yapım ile geri dönüş söz konusu olacak.

Alone in the Dark Remake Geliyor!

Bu gece gerçekleştirilecek olan THQ Nordic sunumu sırasında duyurulması beklenen yeniden yapım Alone in the Dark görüntüleri, Fransız perakendeci Smartoys tarafından sızdırıldı. Her ne kadar kısa bir süre içerisinde kaldırılmış olsa da, AestheticGamer1 tarafından paylaşılmış olan görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz.

Görüntülere ek olarak AestheticGamer1 tarafından sunulan ek detaylara göre, 2019 yılında çıkan Resident Evil 2 ile benzer bir konsept ile karşımıza çıkılacak olan yeniden yapımın hikayesi 1920’li yıllarda geçecekmiş ve Derceto malikanesine geri dönüş yapacakmışız. Edward Carnby ve Emily Hartwood olmak üzere iki farklı oynanabilir karakter olacakmış ve senaryo boyunca belirli noktalarda yolları kesişecekmiş. Ayrıca, yine hayatta kalma-korku türünde olup, sınırlı tedarik ve daha önceden geçtiğimiz yollardan tekrar geçmemizin gerekeceği bir oynanış sunulacakmış.

Exit mobile version