Aliens: Dark Descent Duyuruldu

Yeni Aliens oyununu beğendiniz mi?

Aliens Dark Descent Duyuruldu

Focus Entertainment ve Tindalos Interactive, Summer Game Fest yayını sırasında Aliens: Dark Descent oyununu duyurdu. Markaya farklı bir tat getirecekmiş gibi görünen gerçek zamanlı strateji türündeki oyun, 2023 yılında bizlerle olacak. Paylaşılan ilk detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Summer Game Fest Açılış Yayını Sırasında Gösterilenler


Aliens: Dark Descent Oyununda Bizleri Neler Bekliyor?

PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Aliens: Dark Descent, için herhangi bir çıkış tarihi verilmiş değil. Oyunun hikayesine göre, Moon Lethe üzerinde yaşanan Xenomorph salgınını durdurmak ile yükümlü bir komutan rolünde olacağız. Elimizin altında deneyimli bir Colonial Marine ekibi olacak. Askerlerimizi yöneterek Xenomorph’lar, Weyland-Yutani Corporation’ın operatörleri ve Alien markasına yeni yaratıklar ile mücadeleye girmemiz gerekecek.

Senaryo boyunca benzersiz hayatta kalma yolları yaratmamız, kısayollar keşfetmemiz, güvenli bölgeler oluşturmamız ve düşmanlar ile çatışmaya girişirken de stratejik açıdan düşünerek emir vermemiz gerekecek. Çünkü oyundaki ölümler kalıcı olacağı için, kaybettiğimiz askerimizi geri döndürmemiz mümkün olmayacak.

Oyunda seçilebilir farklı sınıflar ile ekibimizi özelleştirebileceğiz. Ayrıca askerlerimize seviye atlayabilecek ve farklı yetenekler, silahlar, zırh ve takviyeler ile yüksek riskli görevler için uzmanlaştırabileceğiz. Ayrıca yeni teknolojiler araştırmak ve ekibimizi daha donanımlı hale getirmek için üssümüzü geliştirmek durumunda da olacağız.

Duyuruya özel olarak gerçek zamanlı strateji oyunu için yayınlanmış olan fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version