Alan Wake Remastered Switch için de Yayınlanacak

Nintendo konsoluna sahip olanlar için güzel oldu...

Alan Wake Remastered Switch için de Yayınlanacak

Remedy Entertainment, bu hafta içerisinde Alan Wake için bir yıldönümü güncelleme videosu yayınladı. On üç buçuk dakika uzunluğundaki video sırasında Alan Wake Remastered Switch için de yayınlanacağı müjdelendi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Alan Wake 2 Duyuruldu! İşte İlk Bilinenler


Alan Wake haklarını Microsoft şirketinden devralan Remedy Entertainment, çok geçmeden Alan Wake Remastered duyurusunda bulunmuştu. İyileştirilmiş karakter modellemeleri, 4K çözünürlük desteği ve yayınlanmış olan Bonus Materials ve Collector’s Edition Extras adındaki iki genişletme paketinin de dahil edilmesi ile tam bir deneyim sunan yenilenmiş sürüm, 505 Games yayıncılığında 5 Ekim 2021 tarihinde PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series kullanıcılarıyla buluşmuştu.

Alan Wake Remastered Switch Kullanıcılarıyla da Buluşacak

Her ne kadar şimdiye kadar Switch kullanıcıları için herhangi bir resmi gelişme yaşanmamış olsa da, Finlandiya menşeli stüdyo beklenen duyuruyu bu hafta itibarıyla yaptı. Alan Wake Remastered, Nintendo konsolu sahipleriyle de buluşacak.

Şimdilik çıkış tarihi dahil pek çok bilgi gizemini koruyor olsa da, oyunun Switch versiyonu diğer versiyonları ile aynı performans çalışacak olup Nintendo eShop üzerinden dijital olarak satışa sunulacak. Merak edilen tüm detayların önümüzdeki aylarda paylaşılacağı söyleniyor.

Alan Wake Konusu

Hikaye olarak, yeni bir eser ortaya koymakta zorlanan roman yazarı Alan Wake rolündeydik. Bir ajan olan arkadaşı Barry Wheeler’dan aldığı tavsiye üzerine, ana karakterimiz eşi Alice ile kısa süreli bir tatil için Washington eyaletindeki Bright Falls isimli küçük bir tatil kasabasına gidiyordu.

Ne var ki, kötü niyetli bir varlığın ortaya çıkarak eşini kaçırması ile her şey kabusa dönüşüyordu. Romanlarında yer vermediği kadar gerilimli hale gelen olaylar karşısında Alan Wake olarak hem ortadaki gizemi çözmeye hem de eşini kurtarmaya çalışıyordu.

Exit mobile version