Alan Wake Remastered Duyuruldu

Remedy Entertainment geliştirilmiş Alan Wake sürümü ile oyuncuların karşısına çıkacak!

Alan Wake Remastered resmi olarak duyuruldu. Henüz oynamamışsanız, bu sonbahar mevsiminde güzel bir maceraya hazır olun. Bu vesileyle PlayStation kullanıcıları da oyunu ilk kez oynama fırsatı bulacaklar. Merak edilen detaylar haberimizde!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Showcase 2021 Bu Hafta Düzenlenecek


Alan Wake Remastered Duyuruldu ve Yakında Geliyor

Öncelikle Xbox 360 için satışa sunulan Alan Wake, daha sonradan da PC oyuncuları ile buluşmuştu. Hikaye olarak yeni bir eser ortaya koymakta zorlanan roman yazarı Alan Wake, bir ajan olan arkadaşı Barry Wheeler’dan aldığı tavsiye üzerine eşi Alice ile kısa süreli bir tatil için Washington eyaletindeki Bright Falls isimli küçük bir tatil kasabasına gidiyordu.

Ne var ki, kötü niyetli bir varlığın ortaya çıkarak eşini kaçırması ile her şey kabusa dönüşüyordu. Romanlarında yer vermediği kadar gerilimli hale gelen olaylar karşısında Alan Wake olarak hem ortadaki gizemi çözmeye hem de eşini kurtarmaya çalışıyordu.

Bildiğiniz gibi yakın bir zaman önce Rakuten Taiwan isimli bir perakendeci, bir süredir söylenti olarak ortalıkta dolaşmakta olan Alan Wake Remastered oyununu PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series için listelemesine dahil etmişti.

Hatta bununla kalmayıp, çıkış tarihi olarak da 5 Ekim 2021’i işaret etmişti. Wario64 tarafından keşfedilen bu durum, Windows Central tarafından tescil edilince de gözler tabii ki Remedy Entertainment cephesine döndü.

Alan Wake Remastered Duyuruldu

Bugün ise beklenen haber geldi ve Finlandiya menşeli geliştirici tarafından Akan Wake Remastered duyuruldu. Henüz net bir tarih verilmemekle birlikte, bu Sonbahar mevsiminde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Epic Games ve Remedy Entertainment tarafından geçtiğimiz yıllarda yapılan anlaşma bağlamında, oyunun PC versiyonu sadece Epic Games Store üzerinden oyuncuların beğenisine sunulacak iken Alan Wake PlayStation kullanıcılarıyla da ilk buluşmasını böylece gerçekleştirmiş olacak.

Şimdilik çok fazla bir detay verilmemiş olsa da, duyuruyu The Sudden Stop sitesinden yapan Yazar Sam Lake, orijinal versiyonda takdir toplayan deneyimin ve hikayenin bütünüyle korunacağını ama Alan Wake başta olmak üzere karakter modellemelerinin ve sinematik sahnelerin seçilen yeni nesil geliştirmeleri ile iyileştirileceğini söylüyor.

Peki Turuncu Levye takipçileri olarak siz bu konuda hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunun yenilenmiş sürümünü çıktığında almayı düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version