Alan Wake 2 Yeniden Zamlandı: Güncel Fiyatlar Ne Oldu?

Türk oyuncunun yüzü güler mi?

Bugün satışa sunulan Alan Wake 2 yeniden zamlandı. Uzun zamandır hem oyuncular olarak moralimizi bozan durum, tam gaz devam ediyor. Peki devam oyununun fiyatı ne kadar oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Daha Kötü Günler Kapıda: Steam Türk Lirası Desteğini Kesiyor!


Bir Zam Haberi Daha: Alan Wake 2 Yeniden Zamlandı

Bildiğiniz gibi Alan Wake 2, ön-siparişe açıldığında Epic Games mağazasında standart sürümü 322 TL ve Deluxe sürümü de 452 TL’ydi. Mayıs ayı içerisinde ise standart sürümü 599 TL, Deluxe sürümü de 839 TL’ye yükselmişti. Benzer bir durumu PlayStation ve Xbox mağazalarında da görmüştük. Bugün yaşanan gelişme ile Alan Wake 2 yeniden zamlandı.

Yeni Alan Wake 2 Fragmanı ile Karanlık Alana Dalış Yapıyoruz

Eğer oyunu henüz almamışsanız, Epic Games mağazasından almanız durumunda ödemenizin gerekeceği ücret standart sürüm için artık 912 TL. Deluxe sürüm ise 1278 TL oldu.

Oyunun PlayStation ve Xbox mağazalarındaki sürümlerinin de zamlandığını söyleyelim. Güncel olarak, her iki mağazada da standart sürüm artık 1099 TL olup, Deluxe sürüm için ödenmesi gereken rakam ise artık 1499 TL.

Dün itibarıyla kalkan ambargo sonrasında inceleme puanları ortaya çıkmış olan Alan Wake 2, oyun mecralarından oldukça yüksek puanlar almıştı. The Game Awards 2023 şovu için Yılın Oyunu ödülü için güçlü bir aday olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Peki siz zamlardan önce oyunu almış mıydınız? Oyunu hâlâ oynamadıysanız beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version