Aile Planı Game Pass için de Geliyor Olabilir!

Bu yıl hayata geçirilmesi bekleniyor...

Aile Planı Game Pass için de Geliyor Olabilir!

Günümüzde Netflix, Nintendo Switch Online, Spotify uygulamalarında gördüğümüz aile planı Game Pass için de geliyor gibi görünüyor. Ortaya atılan yeni iddianın detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Nisan 2022 Oyunları Açıklandı 


Abonelik servisleri arasında belki de en iyisi diyebileceğimiz Game Pass, 2017 yılının Mayıs ayında hayatımıza girmişti. Aynı yılın Haziran ayında bütün kullanıcıların erişimine açılmış olan servis, şu anda olmazsa olmazlarımız arasında bulunuyor.

Birinci parti stüdyolardan çıkan oyunların tamamının yanı sıra, üçüncü parti stüdyoların belli başlı oyunlarını da ilk günden serviste görebiliyoruz. Tek bir abonelik ile yüzden fazla oyuna erişim sağlayabildiğiniz Game Pass için, Microsoft tarafından yenilikler yapılmaya devam ediliyor.

Aile Planı Game Pass için Bu Yıl Hayata Geçirilecekmiş

Windows Central sitesi tarafından yayınlanan raporda, şirkete yakın olan güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre Xbox Game Pass Aile Planı üzerinde çalışıldığının teyit edildiğinden ve bu yıl içinde yayınlanmasının beklendiğinden bahsedilmiş. Her ne kadar ‘Xbox Game Pass’ olarak bahsedilmiş olsa da, PC tarafının da bu sisteme dahil edileceğine şüphe yok.

Office 365 ile uygulanan sistemin Game Pass için de uygulanacağı ve en fazla beş oyuncunun tek bir abonelik ile aynı kütüphaneden faydalanabileceği söyleniyor. Ne var ki bunun için aynı ülke sınırları içinde olmanız gerekiyor.

Görünüşe göre fiyatlandırma tek bir kişi tarafından kullanılana göre daha yüksek olacak olsa da, beşe bölüneceği için daha avantajlı olacağına şüphe yok.

Raporda, Microsoft cephesinin aile planını uzun zamandır hayata geçirmeyi istediğini ama telif ve üçüncü taraf yayıncıların ücretlerinin nasıl dağıtılacağına dair soru işaretlerini aşmaya çalıştığından bahsedilmiş. Görünüşe göre bu soru işaretleri büyük ölçüde aşılmış ve nihayete erdirilmek üzere.

Exit mobile version