Acun Medya ve CD Projekt Arasında Neler Oluyor? (Video)

Telif ihlalleri ile dolu bir hikaye...

Acun Medya ve CD Projekt Arasında Neler Oluyor?

Oyun dünyasını ilgilendiren magazinsel haberlerden bahsedecek olduğumuz ”Turuncu Magazin” programımız ile karşınızdayız. Bu hafta gündemimizde Turuncu Levye’nin açığa çıkardığı Acun Medya ve CD Projekt arasında yaşanan telif gerginliğini ele alıyoruz. Peki Acun ve CD Projekt arasında neler oluyor? Dava açıldı mı? Tüm detaylar ve daha fazlası videomuzda!


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Çıkış Tarihi PlayStation 5 Sunumu – (Gündemimde Gül Oya #1)


Videomuz Turuncu Levye Youtube Kanalı‘nda yayında. Acun Medya ve CD Projekt arasında neler oluyor? Adım adım ikili arasında yaşanan sürtüşmeye değiniyor ve detayları videomuzda paylaşıyoruz.

Mafia 2: Definitive Edition kazananı belli oldu! Gelecek videoda hangi oyunu hediye edeceğimizi de takipçilerimize video esnasında paylaştık. Anlık olarak oyun gündeminden ve benzeri içeriklerimizden haberdar olmak için Youtube kanalımızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın. İyi seyirler!

CD Projekt: CD Projekt, Varşova merkezli Polonyalı video oyunu geliştiricisi ve yayımcısı bir firma. 1994 yılında Marcin Iwiński ve Michał Kiciński tarafından kurulan şirket, 2002 yılında CD Projekt Red ismiyle açtığı oyun stüdyosu tarafından geliştirilen The Witcher video oyunu serisi ile tanınmaktadır.


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Buradan ilgili gruba ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version