Acun ile CD Projekt RED Davalık mı Oluyor?

Umarız Türk Televizyonları'nda Witcher 3 müzikleri duymaya devam ederiz...

Acun Ilıcalı CD Projekt RED arasında müzik tartışması yaşanabilir! Geçtiğimiz günlerde sitemiz üzerinden yaptığımız Survivor The Witcher 3 Müzikleri Kullanarak İzleyenleri Şaşırttı  haberinden sonra birtakım gelişmeler yaşadık. Bu haber yayınlandıktan sonra bir çok kişi tarafından okunup paylaşıldı ve çokça mesaj aldık. En çok merak edilen şey ise Acunmedya’nın CD Projekt Red ile bir telif anlaşmasının olup olmamasıydı.

Bir takipçimiz konunun ayrıntılarını merak ederek, olayı direkt olarak The Witcher serisinin geliştiricisi, Polonya merkezli CD Projekt RED’e sormuş. Aldığı cevap ise ilerleyen günlerde olabileceklerin ufak bir göstergesi niteliğinde.


İlginizi Çekebilir: (Hediyeli Video) Logitech G513 Carbon, G502 Hero ve G432 İncelemesi!


Acun Ilıcalı CD Projekt Red Arasında Henüz Netleşmeyen Durum Ne ?

Yayınladığımız haberin üzerinden bir hafta kadar geçmişken, bir takipçimize geri dönüş yapan CD Projekt RED, konuyu yasal işlerle uğraşan departmanlarına ilettiklerini dile getirmiş. Gönderil e-posta ise aşağıdaki gibi:

Acun Ilıcalı CD Projekt Red

Merhaba,

Mesajınız ve bu sorunu dikkatimize sunduğunuz için teşekkür ederiz. E-postanızı hukuk departmanımıza ileteceğim.

Saygılarımla

CD Projekt RED

Birçok kişinin ilgisini çeken The Witcher müzikleri ve Survivor ilişkisinin yasal olmama durumuna dair henüz herhangi bir gelişme yok. Acunmedya, müziğin haklarını satın alıp, yayınlarında kullanmış olabilir. Tam tersi bir durumun yaşanması da hala ihtimal dahilinde.

Siz de konu ile ilgili fikir ve görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızın paylaşımlarına da yorumlarınızı bırakabilirsiniz.

Ne Olmuştu?

Netflix üzerinde yayınlanan dizisinin ardından tekrar oyun dünyasının gündemine oturan The Witcher serisi, TV8’in Survivor programında karşımıza çıkmıştı.

Survivor yarışmasında, The Witcher 3: Wild Hunt oyununa ait müziklerden bir tanesi tercih edilmişti. Programın bazı reklamlarında arka planda bu müzikler kullanılmıştı. Genellikle ünlüler takımının tanıtımlarında kullanılan bu müziğin yanı sıra gönüllüler takımında da bir başka oyunun müzikleri yer alıyordu.

Zaman zaman League of Legends müziklerini de takipçilerine dinleten Survivor ekibi, aslında uzun yıllardır The Witcher’a olan ilgilerini gösteriyor ve farklı müzikleri tanıtımlarında kullanmaktan çekinmiyorlardı. Bu sene birçok oyuncu, buna dikkat çekerek, sosyal medyada gündeme taşımışlar ve konuya ilgi çekmeyi başarmışlardı.

Exit mobile version