AC Mirage ve Resident Evil Oyunları iPhone 15 Pro İçin de Geliyor (Güncel)

Favori oyunlarınızı her yere götürün...

AC Mirage ve Resident Evil Oyunları iPhone 15 Pro İçin de Geliyor

GÜNCELLEME: Kojima Productions tarafından geliştirilen ve PC ve PlayStation 5 için çıkmış olan Death Stranding Director’s Cut, Resident Evil 4 Remake ve Village ile bu yılın sonlarında iPhone 15 Pro için yayınlanacak.

***

Bugünün Apple sunumunda yapılan duyuru ile AC Mirage ve Resident Evil oyunları iPhone 15 Pro için de yayınlanacak. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Football Manager 2024 Duyuruldu! Kasım’da Geliyor


Mobil cihazların teknik açıdan gelişimi, işlevselliklerinin yanı sıra oyunların erişilebilirliğinin artmasını da sağlıyor. Başlarda küçük bütçeli bağımsız oyunlar çıkmış iken, şimdi büyük bütçeli oyunların mobil versiyonlarını da görebilmek mümkün oluyor. Haliyle, hemen her yerde oyun oynayabilmenin de yolu ardına kadar açılmış oldu.

AC Mirage ve Resident Evil Oyunları iPhone 15 Pro İçin de Çıkacak

Bugün Apple, gerçekleştirdiği sunumda, farklı depolama alanlarına sahip yeni iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini tanıttı. Yaklaşık bir buçuk saat kadar süren sunum sırasında, Assassin’s Creed Mirage, Resident Evil 4 Remake ve Resident Evil Village oyunlarının iPhone 15 Pro için de satışa sunulacağı duyuruldu.

Resident Evil oyunları bu yılın sonlarında satışa sunulacak iken, Assassin’s Creed Mirage için de 2024 yılının başları işaret ediliyor. Bildiğiniz gibi The Division Resurgence de aynı zamanlarda oyuncular ile buluşacak.

Apple tarafından söylenene göre iPhone 15 Pro, A17 Pro çipi ile büyük bir performans gelişimine sahne olacak. Altı çekirdekli ekran kartı işlemcisi ve daha hızlı bir Neural Engine sayesinde, daha önceden hiçbir akıllı telefonda görülmemiş seviyede yüksek kaliteli grafiklere ve zengin oyun dünyalarına olanak tanıması ile güçlü bir mobil oyun cihazı olduğu söyleniyor.

Dahası ise şirketin silikon mühendislik grubu başkan yardımcısı Sribalan Santhanam, ekran kartı grafik işlemcisine daha az güç ile daha detaylı ortamlar yaratmaya olanak tanıyan örgü gölgelendirme gibi yeni özellikler eklediklerinden bahsetti. iPhone 15 Pro ayrıca bir akıllı telefondaki en hızılı ışın izleme performansı sunan donanım hızlandırmalı ışın izleme teknolojisine de sahip olacakmış.

Şirketin pazarlama kıdemli başkan yardımcısı Greg Joswiak ise, bu seviyedeki performans ile yeni çıkan oyunların artık iPhone 15 Pro modeline de geleceğini vurguluyor.

Exit mobile version