A Quiet Place Oyunu Duyuruldu! 2022’de Çıkacak

Yeni bir kıyamet sonrası korku oyunu geliyor!

A Quiet Place Oyunu Duyuruldu! 2022'de Çıkacak

Sinema sektöründen oyun sektörüne uyarlamalara bir yenisi daha ekleniyor. A Quiet Place oyunu duyuruldu. 2022 yılı içerisinde çıkması beklenen oyuna ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War’un PC Versiyonu Duyuruldu!


John Krasinski’nin hem yönetmenliğini yaptığı hem de Emily Blunt ile başrol koltuğunda oturduğu A Quiet Place (Sessiz Bir Yer), 2018 yılında vizyona girmişti. Amerikan yapımı kıyamet sonrası korku türündeki film, kör ama akut bir işitme duyusuna sahip canavarların cirit attığı bir dünyada, hem hayatta kalmak hem de çocuklarını büyütebilmek için mücadele eden bir anne ile bir babanın başından geçenleri anlatıyordu. Büyük bir beğeni toplayan filmin devamı çekilir iken, seneye çıkacak olan A Quiet Place oyunu duyuruldu.

A Quiet Place Oyunu Geliyor!

World War Z ve Evil Dead: The Game ile tanıdığımız Saber Interactive tarafından yayınlanacak olan kıyamet sonrası korku oyunu, iLLOGIKA ve EP1T0ME ortaklığında geliştiriliyor. Montreal şehrinde kurulu olan iLLOGIKA stüdyosunun bünyesinde, Rainbow Six ve Far Cry markalarının kadrolarında rol almış yetenekli geliştiricilerin olduğu söyleniyor.

Saber Interactive tarafından verilen ilk detaylara bakılırsa, film serisi ile aynı evrende geçecek olsa da, özgün bir hikaye ve merak uyandıran belirsizlik, duygu ve dramayı bir araya getiren bir oynanış sunulacak.

iLLOGIKA Yaratıcı Yönetmeni Herve Sliwa, basın bildirisinde şu sözlere yer verdi:

“A Quiet Place video oyunu, hayranlara daha önceden görmedikleri seviyede içine çekerek filmlerdeki gerilimi deneyimleme fırsatı sunacak. EP1T0ME ile çalışmaktan ve gelecekte eşsiz umut ve korku vizyonunu her yerdeki oyuncular ile paylaşmak için Saber Interactive ile birlik olmaktan dolayı heyecanlıyız.”

Saber Interactive Yayıncılık Başkanı Todd Hollenshead ise, film serisinin başarısının, bu evrende anlatılacak daha fazla hikayeye ilginin olacağını net bir şekilde gösterdiğine dikkat çekti. Hollenshead, EP1T0ME ortaklığında iLLOGIKA tarafından geliştirilmekte olan oyunun beklenen deneyimi sunacağından fazlasıyla emin olduğunu da sözlerine ekliyor.

Şu an için çıkış platformları, çıkış tarihi ve anlatılacak olan konu dahil birçok şeyin belirsiz olduğu oyun ile ilgili merak edilen detayların, bu yıl bitmeden paylaşılacağı söyleniyor.

Exit mobile version