A Plague Tale: Innocence da Dizi Oluyor

A Plague Tale: Requiem öncesi iyi gider...

A Plague Tale Innocence da Dizi Oluyor

A Plague Tale: Innocence, dizisi çekilen oyunların arasına dahil olacak. Şimdilik tüm detaylar belli olmasa da, hazırlık aşamasında olması büyük bir sürpriz oldu. İlk açıklanan detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 (PS5) Çıkacak Oyunlar Listesi – 2022


Son dönemde oyun dünyası ile ilgili olarak, dizi ve film uyarlamaları haberleri sıklaşmaya başladı diyebiliriz. Uncharted, The Last of Us, BioShock, Resident Evil derken, şimdi de listeye A Plague Tale: Innocence eklenecek.

Oyunun hikayesi Amicia De Rune ve Hugo de Rune kardeşlerin etrafında dönüyordu. 1349 yılında, ölümcül bir veba hastalığı Fransa krallığında tahrip edici bir etki yaratmıştır ve karakterlerimiz de bir şekilde hayatta kalmak mücadelesine girmişlerdi. Bunun tek yolu ise hastalıktan tahrip olmuş köylerden geçen yolları boyunca diğer çocuklarla birlik olmak, ateş ve ışık gibi elementleri kullanarak sıçan sürülerini kendilerinden uzak tutmaktan geçiyordu.

Geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulmuş olan A Plague Tale: Requiem, eğer bir aksilik olmaz ise, bu yıl içerisinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Devam oyununun kesin çıkış tarihini öğrenmeyi beklerken, ilk oyun için bir dizinin hazırlık aşamasında olduğu duyuruldu.

A Plague Tale: Innocence Dizisi Geliyor!

Verilen bilgilere göre dizinin hikayesi, on dördüncü yüzyıldaki Fransa topraklarında geçecek. Zaten oyunla uyumlu olması için şaşırtıcı bir durum değil. Soysuzlar Çetesi ve Sherlock Holmes: Gölge Oyunları filmlerinde asistan yönetmenlik yapmış ve Hostile filminin de yönetmen koltuğunda oturmuş olan Mathieu Turi tarafından yönetilecek. Turi, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile A Plague Tale: Innocence dizisi için bir hayli heyecanlı olduğunu dile getirmiş.

Şu an için başta Amicia ve Hugo De Rune karakterleri olmak üzere oyuncu kadrosu ve çekimlere başlama tarihi gibi detaylar henüz belirsizliğini koruyor. Bizler de yaşanacak olan gelişmeleri yakından takipte olacağız.

A Plague Tale: Innocence Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version