505 Games 2 Yeni Oyun Duyurdu

İlgi çekici oyunlar bizleri bekliyor...

505 Games 2 Yeni Oyun Duyurdu

2006 yılında Milan şehrinde kurulmuş olan İtalyan oyun yayıncısı olup Digital Bros. şirketine bağlı 505 Games, Sniper Elite 3, Assetto Corsa, Brothers: A Tale of Two Sons, ABZU, Dead by Daylight, Control ve Death Stranding (PC versiyonu) gibi önemli oyunları bizlerle buluşturmuştu. Bu hafta itibarıyla ilk canlı yayın etkinliğini gerçekleştirmiş olan yayıncı, bu ve önümüzdeki yıl içerisinde oyuncuların beğenisine sunulacak oyunları gösterdi. Yarım saatten biraz fazla süren yayın sırasında, Souls-like türündeki Stray Blade ve Eiyuden Chronicle: Rising oyunlarına bakış atılmış iken, Miasma Chronicles ve Among the Trolls adı altında iki yeni oyun duyurusuyla da karşılaştık.


İlginizi Çekebilir: Arma Reforger Duyuruldu


505 Games 2 Yeni Oyun Duyurusunda Bulundu

Bahsi geçen oyunlardan taktiksel macera türündeki Miasma Chronicles, PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için The Bearded Ladies (Mutant Year Zero: Road to Eden) geliştiriliyor 2023 yılı içerisinde satışa sunulması planlanıyor.

Hikayesi yakın bir gelecekte geçen Miasma Chronicles, adını aldığı ve Amerika’yı parçalayan vahşi bir güç etrafında dönüyor. Ana karakterimiz ise maden kasabası Sedentary’ye bebek iken getirilen, öz annesi tarafından robotik ağabeyinin bakımına bırakılan ve Miasma’yı kontrol etmesini sağlayan gizemli bir eldiveni olan Elvis olacak.

Senaryo boyunca kıyamet sonrası çorak arazide dolaşacak ve insanlık tarihinin akışını kalıcı olarak değiştirebilecek cevapların peşinde koşacağız. Oynanışın ise taktiği, sıra tabanlı sistemi ve Rol Yapma Oyunu türünü bir araya getireceği, keşfin ise gerçek zamanlı olarak yapılabileceği söyleniyor.

Among the Trolls ise birinci kişi bakış açısından oynanan, Finlandiya ormanlarındaki tuhaf gizemlerin açığa çıktığı hayatta kalma ve aksiyon-macera oyunu oluyor.

Hikaye olarak dedesini ve büyükannesini ziyaret etmek için Birleşik Devletler’den Finlandiya’ya seyahat eden Alex ve Anna karakterlerinden başlarından geçenler anlatılıyor. Tercihen bu iki karakterden birinin kontrolünü elinize alabiliyorsunuz. İkili dedesinin ve büyükannesinin yaşadığı yere ulaştıklarında, kulübenin terk edilmiş olduğunu görüyor. Sonrasında ise İskandinav mitolojisinin ve çocukluk anılarının olduğu bir dünyaya çekiliyorsunuz.

The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout 4 ve Vampire: The Maquerade kadrolarında yer alan geliştiricilerin bir araya gelerek oluşturdukları Forbidden Studios tarafından PC (Steam) için geliştirilmekte olan oyun, bu yıl içerisinde Erken Erişim aşaması ile oyuncuların beğenisine sunulacak.

Canlı yayının tamamını ise aşağıdan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

 

Exit mobile version