32 TL’lik Oyun Epic Games Store’da Ücretsiz!

For The King bu hafta ücretsiz olarak verilecek.

For The King, 23-30 Nisan tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir olacak. For The King Epic Games Store’da ücretsiz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: En İyi Ücretsiz PlayStation 4 Oyunları


32 TL’lik Oyun Epic Games Store’da Ücretsiz 

Bu hafta Epic Games Store üyelerine ücretsiz olarak verilecek oyun belli oldu. IronOak Games tarafından geliştirilen rol yapma, strateji oyunu FTK, bu hafta kullanıcılara ücretsiz olarak servis edilecek. Oyuncular 23-30 Nisan tarihleri arasında oyunu kütüphanelerine ekleyebilirler.

Yapımın herhangi bir oynama sınırlandırması barındırmadığını da belirtmeden geçmek istemeyiz. FTK için ilgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Oyun Hakkında: FTK stratejinin, sıra temelli savaşın ve rogue benzeri unsurların zorlayıcı bir karışımıdır. Yöntemsel haritalar, görevler ve olaylar sayesinde her oyun eşsizdir. Tek oyuncu, yerel veya çevrimiçi eşli seçeneklerle Fahrul’u keşfedin.

Saldırılar ve özel yetenekler için benzersiz bir slot sistemi kullanarak hızlı tempolu ve acımasız, sıra temelli savaşta savaşın ve birliğinizle beraber ölün. Her oyun, ustalıkla oluşturulmuş haritalar, görevler, ganimetler ve başa çıkmanız gereken olaylarla benzersiz hale geliyor.

For The KingFor The King; Dungeon Crawl, Frozen Expanse Adventure, Gold Rush Un-Cooperative Mode, Into The Deep ve daha birçok yayınlanan genişletme içeriğini tek bir çatı altında topluyor.

Minimum İşletim Sistemi

Önerilen İşletim Sistemi


Peki ya siz FTK için neler düşünüyorsunuz? Oyunu deneyimlemek için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version