2024’te Game Pass’e Hangi Oyunlar Eklenecek? İşte Kesinleşenler!

Yine dolu dolu bir yıl bizi bekliyor!

Yeni yıla girmemizle birlikte, oyuncular olarak gözümüzü bir kez daha Game Pass servisine çevirdik. Peki 2024‘te Game Pass‘e hangi oyunlar eklenecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Microsoft Reklamlı Game Pass Planı Üzerinde Çalışıyor


2017 yılında oyunculuk hayatımıza giren Game Pass, aradan geçen zaman zarfında birinci parti olanları ilk günden olmak üzere hem büyük hem de küçük bütçeli oyunları bizlerle buluşturmuştu. Her ne kadar abonelik ücretleri geçtiğimiz yılda kısa aralıklarla iki kez zamlanmış olsa da, her ay iki safhada eklenen oyunları göz önünde bulundurduğumuzda, halen makul bir seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

2024’te Game Pass’e Hangi Oyunlar Geliyor?

Şu an için bu yıl içerisinde eklenecek oyunların tamamı ortaya çıkmış olmasa da, listenin bir kısmı zaman içerisinde belli olmuştu. Manor Lords, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, Cities: Skylines 2, Microsoft Flight Simulator 2024 ve Open Roads gibi öne çıkan isimleri görebiliyor iken, ilginç bir şekilde Activision Blizzard oyunları listede yer almıyor.

STALKER 2 Heart of Chernobyl Çıkış Tarihi

Bildiğiniz gibi Microsoft, olaylı bir sürecin ardından Call of Duty ve Diablo yayıncısını bünyesine katmıştı. Bu elbette sektör için heyecan verici bir gelişme olmuş iken, her iki serinin de oyunlarını ne zaman ücretli abonelik servisinde göreceğimiz de merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz aylarda, tahmini olarak 2024 yılı işaret edilmiş olsa da şimdilik net bir açıklanın olmadığını tekrardan hatırlatalım.

Öte yandan, 2024 yılı itibarıyla hem PC hem de Xbox tarafında kütüphaneye eklenecek olan Game Pass oyunlarından kesinleşenler şu şekilde;

Ocak

Şubat

Mart

Nisan

2024 Yılında Eklenecek Olup da Kesin Tarihi Belli Olmayanlar

Exit mobile version