2023 Yılının Steam Özeti Sizin İçin Ne Diyor?

Sizin için bu yıl nasıl geçti?

2023 yılına veda edip, 2024 yılına merhaba dememize sayılı günler kaldı. Ertelenen oyunlar ile sektör açısından yine güzel bir yeni yıl bizi bekliyor. Peki 2023 yılının Steam özeti sizin için nasıl bir istatistik çıkarttı? Öğrenmeyi ve arkadaşlarınız ile paylaşmayı unutmayın!


İlginizi Çekebilir: Steam Ödülleri 2023 Adayları Açıklandı


Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde PlayStation da böyle bir fırsat sunmuş ve yıl içerisinde ne kadar oyun oynamış, ne kadar oyun oynamış, kaç tane kupa açmış olduğumuzu görebilmiştik. Benzer bir hamle Steam mağazasından da geldi.

Sizin İçin Nasıl Bir Yıl Geride Kaldı? İşte 2023 Yılının Steam Özeti!

Mağazanın ana sayfasında aşağılara indiğinizde, Yılınızın Retrospektifi şeklinde bir kısım göreceksiniz. Tercihen buradan da ulaşabilirsiniz. Tıkladıktan ve giriş yaptıktan sonra, geride bıraktığımız yıla ilişkin pek çok ilginç detayı görebiliyoruz.

Öne çıkanlar kısmında, toplamda yeni olanlar dahil kaç oyun oynadığınıza, nadir olanlar dahil kaç başarım açtığınıza, ara vermeden ardı ardına kaç gün oyun oynadığınıza ve en fazla vakit ayırdığınız oyunlara ilişkin detaylar var.

Steam Oyun Fiyatlarını TL'ye Çeviren Chrome Eklentisi Yayınlandı

Sayfanın biraz daha aşağısına indiğimizde ise, performansımızın Steam topluluğu ile karşılaştırmaları da yapılıyor. Mesela 2023 yılında çıkmış oyunların yüzde kaçını oynadığınız gibi. Buna ek olarak, ağırlık verdiğiniz oyun türü, paylaştığınız ekran görüntüsü, hediye ettiğiniz oyun, eklediğiniz arkadaş, yazdığınız inceleme ve kazandığınız rozet ve dahası için sayısal değerler de görüntüleniyor.

Yukarıda bahsettiğimiz kısımların aşağısında ise, yıl içerisinde en çok vakit geçirdiğiniz oyunlara ilişkin detaylı analizler de karşımıza çıkıyor. Bu analizlerde toplam oynama süresi, oturum sayısı ve ara vermeden arka arkaya kaç gün oynadığınız görüntülenebiliyor. Ayrıca her bir oyunu başladığınız ve bitirdiğiniz ayı ve paylaştığınız ekran görüntülerini de görebiliyorsunuz.

Sayfanın en aşağısında ise, 2023 Yılının Steam Özeti’nizi paylaşabileceğiniz ayrı bir kısım da bulunuyor. Tercihen sosyal medya hesaplarınız veya internette veya Steam profilinizde vitrin olarak paylaşabiliyorsunuz.

Exit mobile version