2020 Steam Ödülleri Adayları Belli Oldu!

2020 Steam Ödülleri için seçimler başladı. Hemen oyunuzu kullanın

2020 Steam Ödülleri Adayları

2020 Steam Ödülleri Adayları için bazı adaylar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Valve, bugün yaptığı açıklama ile birlikte bütün adayların listesini oyuncularla paylaştı. Steam üzerinden başlatılan etkinliklerle birlikte yılın en iyilerinin oyuncuların oylarıyla belli olacağı duyuruldu.

Bir süredir yılın oyunları oyunları oylamasını geleneksel hale getiren Steam, 2020 için adaylarını belirledi. Birçok farklı dalda oyunların yer aldığı etkinlikte sonuçların da yine oyuncular tarafından belirleneceğinin altı çizildi.

Oylamanın 22 Aralık TSİ 21.00 itibarıyla başlayacağını dile getiren Steam, bu adres üzerinden oylamaya katılınabileceğini söyledi.  Steam Awards 2020 ödülleri için yarışan oyunlar ise aşağıdaki gibi sıralandı. Bizim anketimizden ise yılın oyunlarına oy vermeyi unutmayın!


İlginizi çekebilir: Cyberpunk 2077 İnceleme


2020 Steam Ödülleri Adayları Listesi

2020’nin en iyileri arasında girmeye çalışan oyunlar ise Yılın Oyunu, Yılın VR Oyunu, Aşk ile Devam Ettirilen, Arkadaşlarla Daha Zevkli, En Yenilikçi Oynanış, Zengin Hikayeye Sahip Üstün Oyun, Kötü Olduğunuz En İyi Oyun, Üstün Görsel Stil, En İyi Albüm ve Arkanıza Yaslanın ve Rahatlayın kategorilerinde yarışıyorlar.

Yılın Oyunu

Yılın VR Oyunu 

Aşk ile Devam Ettirilen 

Arkadaşlarla Daha Zevkli 

En Yenilikçi Oynanış 

Zengin Hikayeye Sahip Üstün Oyun 

Kötü Olduğunuz En İyi Oyun 

Üstün Görsel Stil 

En İyi Albüm 

Arkanıza Yaslanın ve Rahatlayın 

 

Exit mobile version