Zula Sistem Gereksinimleri – 2022

Zula sistem gereksinimleri hangi parçaları içeriyor! İşte cevabı:

zula sistem gereksinimleri

Türk yapımı MMOFPS oyunu Zula, MadByte Games tarafından geliştirilmiş ve Lokum Games tarafından yayınlanmıştı. 2015 yılında oynanmaya açılan Zula, milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başarmıştı. Zula sistem gereksinimleri ise en çok sorulan sorulardan bir tanesi olmuştu.

22 Şubat 2015 itibarıyla PC platformunda oynanmaya açılan Zula, ilk olarak Türkiye’deki oyuncularla buluşmuştu. Popülaritesini artırmasının ardından farklı bölgelerde kendini gösteren oyun, farklı yayıncılarla onlarca ülkenin en çok oynananları arasına girmişti: IDC Games (Avrupa), XCloud Game(Brezilya,) Chess Games (Tayland,) Sourena Games (İran), Axeso5 (Latin Amerika).

Oyun alışageldiğimiz FPS tarzını, online platforma taşımış ve buna Türkiye’den ögeler eklemeyi de ihmal etmemişti. Yapımda Vatansever asker ve istihbaratçılardan oluşan Zula ve paralı askerlerden oluşan Gladyo adında 2 düşman oluşumun yer aldığı oyunda farklı hikâyelere sahip toplam 16 ayrı karakter bulunuyordu.


İlginizi çekebilir: Cyberpunk 2077 çıkış tarihi


Zula Sistem Gereksinimleri

Zula sistem gereksinimleri hemen aşağıdaki gördüğünüz gibi iki farklı başlık altında sıralanıyor. Bunlardan ilkinde oynayabileceğiniz en düşük sistem gösterilirken, hemen ardında ise en iyi görüntüyü almak için sahip olmanız gereken sistem sıralanıyor.

Zula sistem gereksinimleri minimum:

Zula sistem gereksinimleri önerilen:


Zula indir


Zula Modları Neler?

Halihazırda Zula indirdikten sonra karşınıza çıkacak Zula modları hemen aşağıda sıralanmış durumda. Bunlara yeni modlar ise gelmeye devam ediyor.

Zula Hangi Haritalar Var?


Bugüne kadar onlarca farklı MMOFPS oyunu ve FPS oyunu oynamış olabilirsiniz. Sizce Türk yapımı Zula bunlar arasında nereye konumlandırılabilir. Yorumlarınızı hemen aşağıda yer alan yorum bölümüne yazabilir ve bizi de bilgilendirebilirsiniz.

Exit mobile version