ZRT Face Trainer ile Göz Alıcı Yüz Animasyonları!

Gerçeğinden neredeyse farksız yüz ifadeleri!

ZRT Face Trainer ile Göz Alıcı Yüz Animasyonları!

Ziva Dynamics tarafından geliştirilmiş olan ZRT Face Trainer, gerçekçi yüz animasyonları ile dikkat çekiyor. Şu anda beta aşamasında olan araç, tarayıcı tabanlı bir işleyişe sahip. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Tüm Dijital İhtiyaçlar Tek Platformda: eTail.com.tr


Oyun sektöründe teknolojinin uç boyutlarda olması ile artık oyunların genelinde mimikler, tepkiler ve hareket yakalama teknolojileri ile son derece gerçekçi karakter modellemeleri ile karşılaşıyoruz. Epic Games tarafından bir süre önce duyurusu yapılmış olan Unreal Engine 5 motoruyla da bu gerçekçilik bir üst seviyeye taşınacak.

Bildiğiniz gibi Epic Games, bilhassa yüz animasyonları üzerine fark yaratacak yeni gelişmelere imza atıyor. Hatta bir süre önce, MetaHuman Creator aracını yayınlamışlardı. Unreal Engine 4 ile uyumlu çalışan bu araç, tarayıcı tabanlı olup Unreal Engine Pixel Streaming aracılığıyla çalışıyor ve hem geliştiriciler hem de yayıncılar için oldukça kolay bir şekilde gerçekçi yüz ifadeleri olan karakter modellemeyi mümkün kılıyordu. Hazır karakterlerin yanı sıra, sıfırdan bir karakter yaratabilmeye de imkan tanıyan bu araç, zamandan fazlasıyla tasarruf sağlıyordu.

Bu haberimizin konusu ise bu işi bir adım daha ileriye taşımış olan Ziva Dynamics firmasının ortaya koyduğu yeni ZRT Face Trainer aracı oluyor.

ZRT Face Trainer Görenleri Hayrete Düşürüyor!

Unreal Engine 5 motoru ile geliştirilmiş olan bu araç, kapsamlı bir 4D veri ve tescilli makine öğrenimi algoritmaları kütüphanesi üzerine kurulu olduğunu söyleyelim. Karakteriniz de bir saat içerisinde, bu yeni teknoloji ile hayat buluyor. Bizlere sunduğu gerçekçiliğin ise takdire şayan diyebiliriz. Hatta muazzam!

Geliştirici Ziva Dynamics, bahsi geçen aracın yakın bir zaman önce beta sürümü ile kullanıcıların karşısına çıktı. Hemen aşağıdan, yayınlanan 4K çözünürlükte ve 60 FPS akıcılığında izleyebileceğiniz örnek videoya göz atabilirsiniz.

ZRT Face Trainer aracı için verilen kilit özellikleri ise şöyle:

Exit mobile version