Yüzüklerin Efendisi için Yeni Bir Oyun Daha Geliştiriliyor

Bilhassa dizi ve film sektörünün önemli markalarından olan Yüzüklerin Efendisi için yeni bir oyunun geliştirilmesine başlandı. 2024 finansal yılında çıkması beklenen oyun hakkında ilk söylenenler, haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Lord of the Rings: Gollum Yeniden Ertelendi!


Yayıncılığı Take-Two Interactive bünyesindeki Private Division tarafından yapılacak olan yeni Yüzüklerin Efendisi, Weta Workshop tarafından geliştiriliyor. Bahsi geçen şirket, aslında markaya oldukça yakın diyelim. Öyle ki, yayın tarihi yakın olan Güç Yüzükleri dizisinin ve film serisinin görsel efektlerini yapmış iken bir süredir de Orta Dünya markasına dair figür tasarımları satıyor ve oyun departmanında sanal gerçeklik konsepti ile uğraşıyor.

yeni-yuzuklerin-efendisi-oyunu-geliyor

Yüzüklerin Efendisi Oyunu Erken Geliştirilme Safhasında

Şu an için geliştirilme aşamasının oldukça erken safhasında olduğu için, çıkış tarihi ve geliştirildiği platformlar hakkında herhangi bir detay verilemiyor. Ancak PC ve mevcut nesil konsollar için çıkacağını tahmin edebiliriz. Şirket ise kitapların altında yatan bilgileri yorumlayabilmek için en geniş ve en yaratıcı lisansa sahip olduklarını belirtti.

Duyuruya ilişkin olarak Take-Two Interactive Şef Strateji Memuru ve Private Division Başkanı Michael Worosz, “Böylesine sıra dışı ve meşhur bir evrende geçen bir oyunu yayınlamak için Weta Workshop ile ortaklık kurduğumuz için heyecanlıyız. Yüzüklerin Efendisi fikri mülkiyeti, fazlaca dikkat çeken hikayeye ev sahipliği yapıyor ve hiçbir şirket, ayırt edici, yeni Orta dünya oyun deneyimi yaratmak için Weta Workshop’taki ekipten daha iyi donanımlı değil.” yorumunda bulundu.

Weta Workshop’taki İnteraktif Başkanı Amie Wolken ise, “Orta Dünya’da geçen yeni bir oyun, bilhassa da hayranların daha önceden oynadıklarından çok farklı bir tane yaratmak bir ayrıcalıktır. Hayranlar olarak bizler, Orta Dünya’yı daha önceden olmadığı şekilde araştıracak oyuncular ve Yüzüklerin Efendisi büyüsüne dahil olacak yeni hayranlar için heyecanlıyız.” dedi.

Exit mobile version