Yenilenmiş PS Plus Oyunları Çıkış Listeleri Ortaya Çıktı

Listeler şimdilik sağlam görünüyor. Peki ya sizce?

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile yenilenmiş PS Plus oyunları çıkış listeleri yayınlandı. Peki ilk günden bizleri hangi oyunlar bekleyecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni PlayStation Plus Türkiye Fiyatları Açıklık Kazandı


Mart ayı içerisinde duyurulmuş olan yenilenmiş PS Plus ile buluşmaya doğru yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Önümüzdeki hafta bugün Asya bölgesi ile başlanacak olan geçiş, son olarak 22 Haziran 2022 Çarşamba günü Avrupa bölgesinde de faaliyete geçmesi ile tamamlanmış olacak.

Bildiğiniz gibi farklı seçenekler ile abonelerin beğenisine sunulacak olan yenilenmiş servis, her seçenekte farklı avantajlar sunacak. Essential halihazırda kullandığımız sistemin benzeri olacak iken, Extra dört yüzden fazla birinci ve üçüncü parti PlayStation 4 ve 5 oyunu ve Deluxe / Premium da önceki iki seçeneğe ek olarak klasik PlayStation oyunlarını hem internet üzerinden hem de konsoluna indirerek oynamanıza imkan tanıyacak.

Yenilenmiş PS Plus Oyunları Çıkış Listeleri Neler İçeriyor?

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan ilk duyuruda, PlayStation Extra seçeneğinde servise eklenecek oyunlardan birkaçının Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man ve Miles Morales, Mortal Kombat 11 ve Returnal olacağı söylenmişti. Bugün yeni bir duyuru ile ilk günden serviste yer alacak olan oyunlar açıklandı.

PlayStation Blog sayfası üzerinden yapılan duyuruda, servise eklenecek olan PlayStation 3 (internetten oynanabilecek) PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyunlarının, klasik yapımların ve zaman sınırlı deneme sürümleri olacak oyunların birkaçı daha belli oldu. Daha önceden açıklanan Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man ve Miles Morales, Mortal Kombat 11 ve Returnal oyunlarının yanı sıra, birinci parti tarafında Demon’s Souls, Ghost of Tsushima Yönetmenin Sürümü, Uncharted: The Lost Legacy oyunları dikkat çekiyor. Üçüncü parti tarafta ise Assassin’s Creed Valhalla, Red Dead Redemption 2, The Crew 2 ve NBA2K22 gibi kayda değer oyunlar karşımıza çıkıyor. Yayınlanan tam listeler ise şöyle;

Demon’s Souls

PlayStation 4 ve PlayStation 5 Kataloğu

PlayStation Studios

Üçüncü Parti Ortaklar

Klasik Oyun Kataloğu

PlayStation Studios

Üçüncü Parti Ortaklar

Klasik Oyun Kataloğu – Remaster’lar

PlayStation Studios

Üçüncü Parti Ortaklar

Orijinal PlayStation 3 Oyunları

PlayStation Studios

Üçüncü Parti Ortaklar

Zaman Sınırlı Oyun Denemeleri

PlayStation Studios

Üçüncü Parti Ortaklar

Exit mobile version