Yenilenmiş PS Plus’ın Klasik Oyunları Sızdırıldı

Bakalım daha başka hangi oyunları görebileceğiz?

Yenilenmiş PS Plus’ın klasik oyunları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yakın bir zaman önce yaşanan sızıntı ile Deluxe abonelerinin erişim sağlayabileceği oyunlardan beşi belli oldu. Elbette bu listenin sonradan değişebilme durumu var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Altın Hafta İndirimi Başladı!


PlayStation Plus servisi, 23 Mayıs 2022 tarihinde ilk olarak Asya bölgesinden başlayacak şekilde büyük bir dönüşüm geçirecek. Kendi içinde dört aşamaya ayrılacak olan yeni servisin en dikkat çeken yönlerinden birisi, eski oyunlarına da erişim hakkının sunulacak olması. PlayStation 3 oyunları sadece internetten oynanabilecek iken PlayStation, PlayStation 2 ve PlayStation Portable oyunlarını hem internetten hem de konsolunuza indirerek oynayabileceksiniz.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan tarih ve ücretlendirme detaylarının ardından, cevabı merak edilen soru işaretlerinden biri de kütüphanede bulunacak olan klasik oyunların hangilerinin olacağı.

Yenilenmiş PS Plus'ın Klasik Oyunları RR2

Yenilenmiş PS Plus’ın Klasik Oyunları Hangileri Olacak?

Hatırlayacağınız üzere Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan ilk duyuruda klasik oyunlar listesine hiçbir şekilde değinilmemişti. Nihai listenin ne zaman yayınlanacağını şimdilik bilmiyoruz. Ancak Reddit kullanıcısı olan the_andshrew tarafından yapılan araştırma sonucunda, abonelere sunulacak olan klasik oyunlardan birkaçı ortaya çıktı.

Japon teknoloji devi henüz nihai listeyi açıklamamış olduğu için, 23 Mayıs 2022 tarihi gelene kadar birçok değişiklik yaşanabilir. the_andshrew tarafından yayınlanan liste şimdilik şu şekilde;

Son olarak, ülkemizdeki kullanıcılara sunulacak olan en üst seviye PlayStation Plus aboneliği olacak Deluxe, standart avantajların yanı sıra dört yüz oyun içerecek PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyunlarının yanı sıra, PlayStation, PlayStation 2 ve PlayStation Portable oyunlarını ve iki saatlik oyun denemelerini içerecek.

Exit mobile version