Yeni Yakuza Oyunu Görüntüleri Sızdırıldı

Mikuru Asakura sağolsun...

Yeni Yakuza Oyunu Görüntüleri Sızdırıldı

Yeni Yakuza oyunu görüntüleri, resmi duyuru öncesinde Japon Karma Dövüş Sanatçısı Mikuru Asakura tarafından yayınlanan video ile ortaya çıktı. Peki videoda neler görülüyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PC ve Konsollar için Yeni Aliens Oyunu Duyuruldu


Yayıncılığı SEGA tarafından yapılan seride, Yakuza 6: The Song of Life ile efsanevi Kazuma Kiryu karakterinin hikayesinin sona ermişti. Sonrasında ise 2018 yılının Yakuza Online mobil oyunundan da tanıdığımız Ichiban Kasuga ile bu defa sıra tabanlı dövüş sistemine geçilen Yakuza: Like a Dragon ile yoluna devam etmişti.

2020 yılının Aralık ayı içerisinde hem yeni Yakuza oyununun geliştirilme aşamasında olduğunu, hem de Ichiban Kasuga seslendirmeni Kazuhiro Nakaya tarafından Famitsu dergisine yapılan açıklama ile serinin on yıl boyunca ana karakterinin Ichiban Kasuga olacağını öğrenmiştik.

Yeni Yakuza Oyunu Görüntüleri Ortaya Çıktı

Şu an için serinin yeni oyunu hakkında ne SEGA ne de Ryu Ga Gotoku Studio tarafından resmi detaylar paylaşılmış değil. Ancak ilk görseller yaşanan bir kaza sonucu ortaya çıktı.

Youtube üzerinden yayınlanan bir videoda, SEGA Başkanı Haruki Satomi ve geliştirici stüdyo temsilcisi Masayoshi Yokoyama, Japon Karma Dövüş Sanatçısı Mikuru Asakura’ya Yakuza 8 kadrosuna katılma teklifinde bulundukları görülebiliyor. Videonun ilerleyen kısımlarında ise, sıradaki oyuna ait geliştirme aşamasına ve hikayede rol alan kişilerin sanal ortama aktarıldıkları çekimlere dair görüntüler de gözlerden kaçmıyor.

Bir süre önce baş yapımcı ve Ryu Ga Gotoku Studio yöneticisi Masayoshi Yokoyama, sekizinci oyunun neredeyse tamamlanmak üzere olduğunu ve birkaç kadro üyesinin de ses kayıtları almaya başladıklarını belirtmişti. Ne var ki sıradaki Yakuza oyunları için serinin özüne ilişkin ciddi değişiklikler yapmak ve oyuncuların karşısına yeni sürprizler ile çıkmak durumunda olduklarını biliyormuş. Görünüşe göre Japon Karma Dövüş Sanatçısı Mikuru Asakura, bu sürprizlerden birisi olacak.

Exit mobile version