Yeni Xbox Game Pass Ekim 2021 Oyunları Duyuruldu

Age of Empires IV, Outriders ve daha birçok oyun eklenecek.

Xbox Game Pass servisi aydan aya eklenen oyunlar ile genişlemeye devam ediyor. Yeni Xbox Game Pass Ekim 2021 oyunları Microsoft tarafından duyuruldu. Peki merakla beklenen Age of Empires IV dahil birçoğu, PC ve Xbox kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass Ekim 2021 Oyunları Açıklandı


Yeni Xbox Game Pass Ekim 2021 Oyunları Heyecanlandırıyor

Yeni Xbox Game Pass Ekim 2021 Oyunları Detayları

Listede bulunan oyunlardan Into the Pit ve Outriders şu anda servis üzerinden indirilebilir durumda. Dragon Ball FighterZ, Echo Generation ve Everspace 2 21 Ekim, geriye kalan Age of Empires IV, Alan Wake’s American Nightmare, Backbone, Bassmaster Fishing 2022, Nongunz: Doppelganger Edition ve The Forgotten City ise 28 Ekim tarihine abonelerin beğenisine sunulacağını görebilmek mümkün oluyor.

Relic Entertainment tarafından geliştirilmiş olan Age of Empires IV, bu yılın en merakla beklenen strateji oyunlarının başında geliyor diyebiliriz. Dünyayı şekillendiren tarihi savaşları göreceğimiz yeni Age of Empires, hem aşina olduğumuz hem de yenilikçi özellikler ve 4K çözünürlük desteği ile karşımıza gelecek.

Eğer looter-shooter tarzı oyunlardan hoşlanıyorsanız, Outriders oyununa da bir göz atmanızda fayda var. Geçtiğimiz aylarda Xbox Game Pass servisinin konsol tarafına gelmişti. Bu ay ile PC kullanıcılarıyla da buluştu.

Microsoft, yeni Xbox Game Pass oyunlarının yanı sıra ayrılacak oyunları da duyurdu. Buna göre, 31 Ekim 2021 tarihinde altı oyun daha servise veda edecek. Bu oyunlar ise şöyle:

Exit mobile version