Yeni Xbox Game Pass Kasım 2021 Oyunları Duyuruldu

Bakalım ayın geri kalanında bizi hangi oyunlar bekleyecek?

Microsoft, aboneler için Xbox Game Pass servisini yeni oyunlar ile zenginleştiriyor. Yapılan duyuru ile yeni Xbox Game Pass Kasım 2021 oyunları da netleşti. Peki bu ayın geri kalanında abonelere hangi oyunlar sunulacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass Kasım 2021 Oyunları Belli Oldu


Yeni Xbox Game Pass Kasım 2021 Oyunları Detayları

Yeni Xbox Game Pass Kasım 2021 Oyunları Belli Oldu

Listede gördüğümüz oyunlardan Dead Space ve Dragon Age: Origins, halihazırda Bulut üzerinde mevcut iken, Next Space Rebels 17 Kasım, Exo One, Fae Tactics, My Friend Pedro ve Undungeon 18 Kasım, Deeeer Simulator ve Mortal Shell 23 Kasım ve Evil Genius 2 de 30 Kasım tarihinde abonelerin beğenisine sunulacak.

Eğer Souls tarzı bir oyun ilginizi çekiyorsa, Mortal Shell’i mutlak suretle denemenizi tavsiye ediyoruz. Hikaye, insanlığın çürümekte olduğu yozlaşmış bir dünyada geçiyor. Gizemli Dark Father tarafından verilen emir üzerine, dindar destekçilerin gizli yerlerini bulmanız ve sonrasında da zorlu düşmanların üstesinden gelmeniz ve kutsal salgı bezlerini toplamanız gerekiyor. Tek başınıza hareket edeceğiniz senaryoda, diyarın dört bir yanına saçılmış Mortal Shell adı verilen kayıp savaşçıların ruh kalıntıları olacak. Ele geçirmeniz durumunda da yeteneklerini ve silah bilgilerini elde edebileceksiniz.

Mortal Shell dışında, aksiyon türündeki My Friend Pedro ve simülasyon ve strateji severlere hitap edecek Evil Genius 2 de ilk etapta göze çarpan diğer oyunlar oluyorlar.

Microsoft, yeni Xbox Game Pass oyunlarının yanı sıra ayrılacak oyunları da duyurdu. Buna göre, 30 Kasım 2021 tarihinde altı oyun daha servise veda edecek. Bu oyunlar ise şöyle:

Exit mobile version