Yeni WRC Oyunu ile Haftaya Tanışacağız

Yeni WRC sonunda geliyor!

Yeni WRC Oyunu ile Haftaya Tanışacağız

Yeni WRC oyunu önümüzdeki hafta içerisinde resmen tanıtılacak. Kısa bir tanıtım videosu yayınlayan Electronic Arts ve Codemasters, Salı gününü beklememiz gerektiğini söylüyor.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Eylül 2023 Oyunları Duyuruldu


Yarış oyunları denince akla gelen ilk isimlerden bir tanesi olan Codemasters, yeni bir WRC oyunu ile geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Bu haber elbette hem şirkete, hem çıkarttığı oyunlara ilgi duyan ve hem de türe ilgi duyan oyuncuları heyecanlandırdı.

Bildiğiniz gibi şirket üç yıl önce WRC lisansını almıştı ve şu durumda Codemasters ile EA Sports, bu lisanstan sonuna kadar faydalanabilecekler.

Sektörün güvenilir isimlerinden olan billbil-kun, dün yaptığı paylaşım ile yeni WRC oyununun Kasım ayı içerisinde satışa sunulacağını aktarmıştı. Ancak önümüzdeki iki aylık bir sürenin olması ile kafaları karıştırmıştı. Bu karışıklık, görünüşe göre önümüzdeki hafta son bulacak.

Yeni WRC Oyunu Teyit Edildi

EASPORTSWRC Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile sıradaki WRC oyunu teyit edildi. Tüm detaylar ise 5 Eylül 2023 Salı günü gerçekleştirilecek olan sunum ile verilecek.

billbil-kun, Temmuz ayının başlarında sızdırdığı WRC 23 başarım listesi ile kariyer, şampiyona ve zamana karşı, ralli okulu, kulüpler, çevrimiçi hızlı oyun ve FIFA 23 oyunundaki FUT Anları benzeri bir modun da olacağına işaret etmişti.

Bunların yanı sıra, araç oluşturma özelliğine ek olarak, oyunda bulunacak olan araçlardan MINI Cooper S, Lancia Stratos, Citroen Xsara WRC, ve Subaru Impreza 1995 olmak üzere dördünü ve bizi Monte-Carlo, İtalya, Portekiz, İsveç, İber Yarımadası, Meksika ve Estonya dolaylarına götürecek olan etkinlikleri de ortaya çıkartmıştı.

Kullanıcının dün yaptığı paylaşımda ise oyunun 3 Kasım 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacağı ve Şampiyonlar sürümü ile üç günlük erken erişim ve beş sezonluk içerik hakkı sunulacağı söylendi. Salı günü neyin ne olduğunu öğreneceğiz bakalım.

Exit mobile version