Yeni Warzone 2.0 Haritası Ashika Adası Detayları

Resurgence da geri dönüyor!

Yeni sezon ile yeni Warzone 2.0 haritası Ashika Adası ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Bizleri daha yoğun çatışmaların beklediği haritaya ilişkin detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Modern Warfare 2 Hardcore Modu, İkinci Sezonla Geliyor


Bildiğiniz gibi 2019 yılında çıkan Modern Warfare ile Battle Pass sistemine geçilmiş ve oyunculara sezonluk yeni içerikler sunulmaya başlanmıştı. Sonradan çıkan oyunlar da bu sisteme dahil edilmiş iken, ilk Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0 sezonu da Kasım ayında başlamıştı. 15 Şubat 2023 Çarşamba günü başlayacak olan yeni sezon ile Modern Warfare 2 için Hardcore modu, yeni ve daha küçük bir harita sunulacak iken Resurgence, bire bir Gulag, yağma ve hazır set (loadout) sisteminde kilit değişiklikler ve DMZ için de yeni görevler, yeni Exclusion Zone ve zorluk ayarı da söz konusu olacak.

Önümüzde iki haftalık bir zaman kalmış iken, Activision ve Infinity Ward tarafından yeni açıklamalarla, Warzone 2.0 için eklenecek olan yeni ve daha küçük boyuttaki harita olacak Ashika Adası da ortaya çıktı.

Yeni Warzone 2.0 Haritası Ashika Adası Detaylandırıldı

Verilen bilgilere göre en hızlı ve aksiyon dolu çatışmaların gerçekleşeceği söylenen Resurgence modu haritası, şehir merkezi, liman, sahil kulübü ve tarlalar olmak üzere yedi farklı bölgeden oluşacak. Tam ortada ise Tsuki Kalesi adında çok katlı bir Pagoda (Budistlerin dini yapıları) benzeri yapı olacak.

fn0jholxoamam02

Son olarak, yeni sezon ile geri dönüş yapacak olan Resurgence modu da aslında oyuncular tarafından uzun zamandır bekleniyordu. Yoğun talepler karşısında oyuncuları kırmayan Activision ve Infinity Ward da bekleneni gerçekleştiriyor. Standart Battle Royale ile karşılaştırıldığında, öldükten sonra, eğer takımınızdan hayatta olanlar var ise haritaya geri dönebiliyorsunuz.

Exit mobile version